T4 gasdetektor på dragt

Gasdetektering er essentielt i mange industrier og brancher. Vi har samlet en række anvendelsesområder, hvor gasdetektering spiller en væsentlig rolle.


Ladestandere

Ladestandere til køretøjer og maskineri såsom gaffeltrucks indeholder batterier, som udleder brintdampe. Ved at monitorere brintniveauet kan du skabe et sikkert arbejdsmiljø og reducere strømforbruget til ventilation.

Biogasanlæg

Biogasanlæg kræver en kontinuerlig detektering og kontrol af gas, da der udvikles metan, kuldioxid og hydrogensulfid. Det er ofte påbudt, at biogasanlæg kontrollerer gassen, og derfor er det vigtigt at vælge din servicepartner med omhu.

Kloakker

Det kan være livsfarligt at arbejde i kloakker, da giftige gasser som hydrogensulfid kan ophobe sig under jorden. Derfor er en håndholdt gasdetektor typisk fast inventar, når der skal arbejdes i kloaksystemer.

Parkeringskældre

Parkeringskældre har eksplosionsfarer pga. kulilte: Gasdetektering er påbudt og mindsker risiko. Gasdetektering sørger for, at ventilationen kun er tændt når det er nødvendigt, hvilket også sparer energi på den lange ende.

Laboratorier

Laboratorier har ofte butan eller andet gas til bunsenbrændere: Der kræves en stationær gasmåler i alle laboratorier. Dette inkluderer også institutioner såsom fysik og kemilokaler på skoler. 

Spildevandsanlæg

Et spildevandsanlæg producerer og udleder mange gasser, herunder klorin og metan. Der findes forskellige løsninger til at måle gas i disse anlæg, men langt de fleste bruger en stationær gasmåler som er monteret direkte på rørene.

Udstyr fra Crowcon

Hos Hans Buch har vi allerede taget den første beslutning mod en sikker arbejdsplads. Vi har dannet partnerskab med Crowcon, som leverer gasdetektering i højeste kvalitet. Hos Crowcon finder du en bred vifte af produkter, som kan hjælpe din virksomhed med at opnå den ønskede sikkerhed. Med gasdetektering fra Crowcon kan du opnå SIL niveau 4, samt anvende ikke-ATEX-godkendt udstyr i zone 1 og zone 2.

T¤ håndholdt gasdetektor

Crowcon T4 håndholdt gasdetektor

Alsidig, mobil og kompromisløs.

T4 er en håndholdt gasdetektor som opfanger H2S, O2, CO og brandfarlige gasser. Denne model er designet til at være hårdfør og kan modstå barske miljø uden problemer. I T4 er sikkerhed en 1. prioritet. Når detektoren registrerer en gas, vil den reagere med 95 dB lyd, samt lys og haptisk feedback. Modellen er resistent mod vand og støv ifølge IP65 og IP67. Det genopladelige batteri holder i op til 18 timer og giver rig mulighed for længere sessioner i tilfælde af omfattende datalogging.

Brugt af det danske forsvar

Vi leverer gasdetektorer fra Crowcon til det danske forsvar. I Hans Buch er vi det direkte bindeled mellem Crowcon og forsvaret. Dette har sikret en strømlinet kommunikation og en handel, som vi er stolte af. Netop disse opgaver er en af grundene til at Hans Buch er en af Crowcon’s eneste certificerede servicepartnere i Norden. Forsvaret går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor er det ikke overraskende, at de har valgt Crowcons løsninger til gasdetektering.

Har du og din virksomhed brug for vejledning til gasdetektering? Få en uforpligtende samtale og hør om hele sortimentet fra Crowcon ved at kontakte os på telefon eller e-mail nedenfor.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre