Mekaniske løsninger kan virke som simple produkter og komponenter, men de rette løsninger spiller oftest en væsentlig rolle, når det kommer til at optimere og effektivisere din virksomhedsdrift og vækstpotentialer. Vores kunder spænder over en lang række af sektorer i den brede industri. Herunder får du et mindre uddrag.


Fremstilling

Find et stort udvalg af mekaniske komponenter til fremstillings- og produktionsindustrien til din produktionslinje og til OEM-udviklere.

Maskinbyggere

Få teknisk rådgivning fra vores salgsingeniører om de dele, du står og mangler til den maskine, du udvikler og producerer.

Energisektoren

Hold styr på solcellepanelerne, så du er sikret den bedst mulige oppetid på din energiproduktion.

Metalindustrien

Find mange mekaniske dele inden for tyndpladebearbejdning, montering og applikationsudvikling.

Transport

Slidstærke og holdbare mekaniske komponenter sikrer, at dine applikationer modstår slag og vibrationer.

Eltavlebyggere

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten, når det handler om forsyningssikkerheden for elektricitet.

Automation & Robotics

Vores tekniske specialister kan hjælpe dig med mange forskellige løsninger inden for mekaniske løsninger og elektroniske dele til dine løsninger.

Ventilation

Til virksomheder, der udvikler kundetilpassede løsninger inden for ventilation i den brede industri.

Møbelindustrien

Inddrag os i konceptfasen og få teknisk rådgivning til at udvikle holdbare løsninger af kabinetter, skabe og andre møbler til industrien.

Se vores kategorier inden for mekanisk befæstelse

Find et stort kvalitetsudvalg af produkter og komponenter inden for mekanisk befæstelse hos Hans Buch. Mange års arbejde og erfaring med området har ledt til en bred portefølje med nøje udvalgte kvalitetsløsninger fra internationalt anerkendte leverandører såsom PEM®, Haeger, TOX® Pressotechnik, Rivit og Accuride.

Hos Hans Buch er du sikret den rette ekspertise og kvalitetssikring, som giver løsninger med høj holdbarhed, som vi selv, vores kunder og dine kunder altid forventer. Dyk ned i vores kategorier inden for mekaniske befæstelse, som blandt andet tæller PEM presbefæstelse, udtræksskinner, blindnitter og nittebøsninger, samt maskiner og værktøjer til montering.

PEM Presbefæstelse

Bredt udvalg af presbefæstelse såsom panelskruer, pressemøtrikker, pressebolte, pressemøtrikker, kabelholdere og meget mere. Fås f.eks. i rustfrit stål, messing og aluminium.

Udtræksskinner

Mekaniske bevægelsessystemer til mange formål. Fås i enten aluminium eller rustfrit stål med automatisk eller manuel styring og findes i mange varianter inden for f.eks. længde og bæreevne.

Blindnitter

Blindnitter i mange længder og tykkelser i stål, rustfrit stål og aluminium.

Nittebøsninger

Nittebøsninger i mange længder og tykkelser i stål, rustfrit stål og aluminium.

Montagemaskiner

Optimér og effektivisér din produktion med automatiske og semiautomatiske indføringsmaskiner til montage af PEM presbefæstelse og anden befæstelse.

Montageværktøj

Find det rette montageudstyr til dine behov til PEM presbefæstelse, blindnitter og nittebøsninger.

Pressetekniske løsninger

Få komponenter, presser og kundetilpassede maskiner til metalbearbejdning inden for eksempelvis pladesammenføjning og montage.

Transporthjul

Find et stort udvalg af transporthjul i mange forskellige materialer, der dækker mange behov, når din applikation skal kunne bevæge sig fra A til B med fremragende kørekomfort.

Book et møde og få teknisk rådgivning

Har du og din virksomhed brug for vejledning til de helt rette mekaniske løsninger? Få en uforpligtende samtale og hør om hele sortimentet hos Hans Buch ved at kontakte os på telefon eller e-mail nedenfor. Du kan også booke et møde med en af vores eksperter.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre