Energiproduktion

Vindindustri/Energiproduktion

Vi indgår et tæt samarbejde med danske el- og gasleverandører, der har behov for kabler, pumper, motorer, analyseudstyr, switches mm. Vores erfaring i energiproduktion sikrer dig den bedste løsning.

Dirty drain, Water pollution in river

Vand/Spildevand

Vi servicerer virksomheder inden for vandområdet og leverer grønne vandløsninger til industri, landbrug og forbrugere. Vores sortiment omfatter pumper, instrumentering, motorer, analyseapparater mm.

Process of repair of the electronic device close up

Elektronikindustri

Vi har mange års erfaring med elektronikløsninger, der er tilpasset kunden. Vi leverer konfektionerede kabler, konnektorer, relæer, omskiftere og klemmer med mulighed for specialdesign.

Industri

Generel industri

Med udgangspunkt i den nyeste viden rådgiver og leverer vi komponenter til dansk industri. I alle vores samarbejder har vi fokus på bæredygtighed, funktionalitet og konkurrencedygtige priser.

jernbane

Jernbane

Vi hjælper jernbanebranchen med at skræddersy løsninger, der bidrager til succesfulde projekter inden for sikker togdrift. Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til udbygning og vedligeholdelse af både rullende materiel og infrastruktur.

 

Food pharma

Food/Pharma

Vi leverer produkter til fødevare-, medicinal- og mineralindustrien. Vores erfarne medarbejdere kan rådgive dig omkring vibrationsteknik, ultralydsrensning og detektorer til beskyttelse mod gasarter.

Marine_offshore

Marine/Offshore

Vi leverer et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til marineindustrien, og vores eksperter rådgiver omkring trådløs måling og overvågning af offshore-energiproduktion.

HVAC

HVAC

Vi rådgiver omkring - og leverer - et bredt sortiment af produkter til varme- og køleanlæg, ventilation og air conditioning. Vores ekspertise dækker bl.a. ydeevne, montering og levering.

Nature force background - huge tornado, bright lightning in dark stormy sky, stormy sea, big waves

Meteorologi

Vi leverer meteorologiske instrumenter og udstyr såsom vindsensorer, vejrstationer, lyndetektorer mv. til bl.a. havne, lufthavne, militære applikationer, universiteter og offshore installationer.