Hans Buch A/S er leverandør af monitorerings- og analyseudstyr til infrarød temperaturmåling, bl.a. til optimering og overvågning af forbrænding, produceret af AMETEK Land, som er førende specialist på området.

Biomasse er vanskelig at opbevare og transportere, da der kan udvikles spontan opvarmning med selvantænding til følge. Spontan varmeudvikling og selvantænding udgør således en risiko alle steder, hvor der opbevares biomasse. Men med den rette overvågning kan brand forhindres.

Blandt løsningerne er f.eks. Lands HotSpot IR linje scannere. Disse består af infrarøde pyrometre, som kan detektere hot spots i et materiale, der transporteres på transportbånd.

ARC LAND

Mød os på hi-2017
stand M9756

Derudover tilbyder Land et IR kamera, ARC, som ligeledes anvendes til at detektere hot spots i biomasselagre. Systemet giver en tidlig advarsel om risiko for brand.

I mere lukkede områder, såsom siloer, kan der detekteres på ophobning af ​​carbonmonoxid (CO), hvor man med succes kan bruge Lands Silowatch system. Dette giver også en indikation af risiko for selvantændelse.

Generelt tilbyder Hans Buch A/S, en forskellige instrumenteringsløsninger til måling i risikofyldte miljøer.

Vi glæder os til at vise AMETEK Lands løsninger frem på hi-2017. Kom og besøg vores stand M9756.

Hvis du ikke kan vente – så kontakt Jane Fiala

Kontakt os

Jane Fiala

Telefon: 4368 5197

E-mail: jfi@hansbuch.dk