AEG

AEG sikrer en kontinuerlig adgang til strøm og sikkerhed, når der arbejdes med vigtige applikationer i alle miljøer. Dette kan lade sig gøre fordi AEG har en bred portefølje af services og strømforsyningssystemer.
AEG blev grundlagt for mere end 100 år siden og har siden stået for at levere pålideligt ingeniørarbejde i verdensklasse inklusiv 60 års erfaring inden for strøm elektronik og UPS-systemer. AEG har også mange innovative løsninger, som blandt andet beskytter mennesker, investeringer og data samt forretningen som helhed.

AEG’s vision er at være en kundeorienteret virksomhed med produkter og løsninger i verdensklasse. De er en privatejet virksomhed med 700 medarbejdere beliggende nær Amsterdam i Holland.

Vil du blive klogere på de forskellige produkter, som AEG tilbyder, så kan du se mere her.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.