BOYSER

Boyser er en virksomhed som specialiserer sig i at fremstille industrielle pumper til væsker. De startede tilbage 1993, og virksomheden har siden haft en opadgående trend inden for vækst og specialisering af produktet.

ProMinent er p.t hovedaktionær i firmaet og deres hovedaktivitet er produktionen under navnet BOYSER. Den primære produktion er peristaltiske pumper.

BOYSER har afdelinger rundt omkring i hele verden, og tilpasser sig efter det marked, de er på. På nuværende tidspunkt distribuerer BOYSER deres produkter til fem kontinenter, og det gør de igennem 25 eksterne distributører.

BOYSER har også en specialiseret division med ekspertise i enologi, med en række pumper og andre fremstillede dele, som nu om dage bliver eksporteret til resten af verden.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.