Central Semiconductor

Siden 1974 har Central Semiconductor været en af elektronikindustriens førende leverandører af forskellige halvledere med en produktportefølje, der blandt andet inkluderer:

• Transistorer
• Tyristorer
• Dioder
• Ensrettere
• … og lignende

Central Semiconductor er en attraktiv leverandør på grund af deres innovative tilgang og løbende udvikling og forbedring af elektronikteknologier.

Sammenlignet med andre producenters lignende sortiment har Central Semiconductors halvledere de fordele, at de bruger mindre strøm og fylder mindre på det samlede kredsløb på en printplade. Det sikrer et større råderum i applikationerne hos konceptudviklere, som konstant stiller nye krav til teknologien. Central Semiconductors har med andre ord formået at øge ydelsen med et lavere ressourceforbrug og samtidig reducere husstørrelsen på deres elektroniske komponenter.

Foruden et mindre strømforbrug og diskrete størrelser er Central Semiconductors halvledere garant for en lang levetid og en høj kvalitet. Med en ISO9001:2015 certificering er du sikret halvledere, der er produceret under konstant overvågning i produktionsprocessen, og som er fremstillet i overensstemmelse med RoHS2 og REACH. Kvalitetsdata på disse er let tilgængelige til dokumentation af dine komplette koncepter.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.