Central Semiconductor

Central Semiconductor fremstiller en bred vifte af halvledere, herunder transistorer, dioder, ensrettere og lignende. Det som adskiller Central Semiconductor fra andre producenter, er deres evne til at øge ydelsen på halvlederen i en given hustørrelse eller reducere husstørrelsen på en given ydelse.

Deres produkter muliggør dermed løsninger med reduceret byggehøjde, mindre krav til board-space og reduceret strømforbrug. Derudover tilbyder Central Semiconductor også selektering af komponenter i henhold til givne specifikationer, samt supporterer udgåede produktserier.

Virksomheden har eksisteret siden 1974 og har siden stræbet efter at være de bedste på markedet, inden for deres branche. Deres mission har altid været at være en voksende og profitabel forretning som leverer pålidelige og innovative produkter samt en sublim service til deres kunder.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.