CKD Corporation

Japanske CKD har et fuldt pneumatisk program, med alt hvad dette indebærer af produkter. Dette suppleres af instrumenteringsprodukter, flowmåling, væske, magnetventiler, servoteknologi og meget mere.

CKDs brede program betyder, at de også er maskinbyggere på det japanske marked, hvor alle deres produkter kommer i spil i sammenbygninger hvor luft- og servoteknologi indgår.
Mulighederne er derfor mange, om man arbejder med applikationer inden for alle typer af maskinbyggere, medico eller fødevarer.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1943 og startede med at fremstille og sælge elektriske dele til fly. De har siden fremstillet forskellige produkter, men er nu specialister i pneumatik og dertilhørende teknologi.

De har også i dag fokus på at hjælpe i deres nærområder, blandt andet ved at bygge skoler eller åbne uddannelser.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.