Flotronic

Flotronic Pumps er den eneste britiske producent af specialiserede luftdrevne dobbelt membranpumper. Flotronic blev kendt efter at de havde udviklet deres unikke produkt One Nut. Det er en luftdreven dobbelt membranpumpe som kan bruges op til 7 bar.

Pumperne er designet til at kunne transportere et bredt udvalg af materiale af varierende grader, f.eks. tyktflydende materiale eller fast materiale.
Pumperne kan bruges til at pumpe kemikalier, klæbemidler, kosmetik, drikke, farver, madvarer, maling, medicinalvarer og opløsningsmidler.

Flotronics kunder kan findes i divergerende områder, og kan både spænde fra industrielle kemikalier til madvarer. Det er derfor, at deres pumper kan bruges på så mange forskellige områder.

Flotronic blev grundlagt i 1981 og har siden da haft fokus på at udvikle pumper i topkvalitet.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.