GNC

GNC Marine fremstiller og leverer specialiserede biologiske og kemiske produkter til rengøring, vedligeholdelse og biosikkerhed i marine- og offshore industrien. Produkterne er branchespecifikke og opfylder alle standarder i forhold til valg af råmaterialer, ydeevne og påføringsmetode.

I fremstillingen af produkterne bruger GNC Marine de bedste biobaserede og kemiske stoffer. Alle produkterne gennemgår en lang række tests, så du kan få de bedste biokemiske produkter.

Med stor praktisk erfaring inden for marineapplikationer har GNC teamet en gennemgående forståelse for de udfordringer industrien står overfor, når det kommer til rengøring, vedligehold og biosikkerhed. Deres løsninger er derfor på bedste vis designet i overensstemmelse med branchens udfordringer. Dertil kommer en stor viden og mange års erfaring inden for industriel mikrobiologi og biokemiske marked.

GNC Marine bruger kun genanvendelig plast og karton samt komposterbar emballagefilm. Alle deres blandingspartnere er desuden ISO9001 og ISO14001 certificerede og deres emballagepartner er GMP certificeret.

Vis mere
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.