SDKELI

SDKELI er en professionel producent af komponenter til sikkerhedsbeskyttelse i elektriske og elektroniske applikationer. Produktporteføljen er først og fremmest med et stort fokus sikkerhed i applikationer til Automation & Robotics såsom AGV’er (automated guided vehicles), AMR’er (autonome mobile robotter) og andre automatiserede løsninger, men skaber også stor gavn og glæde inden for eksempelvis metalindustrien til blandt andet formningsmaskiner, bukkemaskiner, pressere og bukkemaskiner.

Sortimentet dækker over elektriske og elektroniske systemer såsom sikkerhedslysgardiner, sikkerhedslaserscannere og programmerbare sikkerhedscontrollere.

At SDKELI er garant for høj kvalitet og sikkerhed understreges af de mange opnåede certifikater for både produktlinjen og produktionsprocesserne, der blandt andet dækker over sikkerhedsvedligeholdelse, forbedringer, kundetilfredshed og succes med kvalitet. Læs mere om vores løsninger inden for sikkerhed og navigation fra SDKELI her.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.