STERI-7

STERI-7 har udviklet en række biokemiske desinfektionsrengøringsmidler, der behandler og ødelægger patogene organismer eller substanser. Med STERI-7 produkterne får du en række unikke løsninger til beskyttelse mod flere slags bakterier, svampe, sporer og vira.

STERI-7 er bl.a. kendt for deres STERI-7 XTRA, som er et hurtigtvirkende “ikke-alcohol baseret” skummende hånd-desinfiktionsmiddel. Produktet dræber effektivt bakterier og virus indenfor få sekunder. Faktisk har det en bemærkelsesværdig 99,9999% drabsrate mod Coronavirus, Norovirus, Influenza og en lang række andre skadelige og endda dødelige bakterier, vira og sporer, herunder MRSA og C.Diff til E.Coli (0157H), Salmonella enteritidis og Legionella pneumophila. Produktet har desuden gennemgået ISO 10983-10 test for irritation og sensibilisering af huden.

STERI-7 har desuden en omfattende bæredygtighedspolitik, hvor de har forpligtet sig til at forbedre deres CO2 fodaftryk med et mål om at udvikle en bæredygtig ingrediensbase til alle deres produkter.

Vis mere