Thermoreg

Thermoreg blev grundlagt i 1979 af Denis Smith. Med mange års erfaring i branchen havde Denis opdaget et behov for servicerbare termostatiske kontrolventiler, som virksomheden fremstiller i dag.

Gennem årene er virksomheden blevet styrket af dygtige og erfarne mennesker i branchen. Når design er blevet genereret internt, hentes støbegods og andre dele fra britiske støberier og omhyggeligt godkendte producenter.

De bearbejder delene og samler dem på deres fabrik. Derefter bliver de malet og testet for udfyldte værdier, inden de bliver sendt ud til deres kunder.

Blandingen af færdigheder og ressourcer giver dem mulighed for at modificere andre producenters ventiler og levere reservedele til dem, når det er nødvendigt.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.