Top-Up Industry

Top-Up Industry Corporation, som blev grundlagt i 1998, er en ISO 9001 certificeret producent af en bred vifte af elektroniske dele herunder potentiometre, dæmpeled, switches, batteriholdere, SMT stik, varistorer, fjernbetjeninger m.m.

De fleste Top-Up Industrys produkter er udbredt i en række af elektroniske apparater, kommunikationsudstyr og bilelektronik. Top-Up producerer også RCA stik, telefonstik og audio-/videokabler.

De møder deres kunders krav med deres innovative design, og det er deres primære mål for deres R&D afdeling. Hver måned producerer de omkring 20 nye modeller og de arbejder individuelt på at lave kundens design, som de ønsker det.

Top-Up har forskellige sikkerhedscertifikater som er godkendt internationalt. Nogle af disse er UL, CSA, SAA, VDE, SEV og SEMKO. Dette gør det muligt for Top-Up at sikre, at kunderne får kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.