Hans Buch A/S købte i foråret 2016 G&O Trading ApS som et datterselskab. Nu er tiden kommet til at lave den endelige familiesammenføring og integrere G&O Trading via en fusion. Det betyder ikke, at G&O Trading forsvinder, for medarbejderne og deres visioner tages med ind i Hans Buch A/S.

 

Direktør for Hans Buch A/S Henriette Olsen fortæller, at fusionen sker efter ønske fra både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Synergien mellem selskaberne har vist sig meget tydelig i løbet af kort tid, og derfor fusionerer vi nu, således at alle vil kunne tilgå hinandens netværk.

G&O Tradings direktør Mikkel Engsbro fortsætter i Hans Buch som Divisionsdirektør med ansvar for Jernbane- og Marinebrancherne.

“Når jeg kigger på de kommende meget store anlægsopgaver inden for Jernbanen, er der et stigende behov for et selskab med vores kompetencer, og sammen med Hans Buch kan vi byde endnu bredere ind på projekterne. Marinebranchen er generelt en branche under pres med stigende krav til rederier om optimering, og her vil vores brede produktprogram og særligt vores specielle kombination af teknisk knowhow og global supply chain komme de maritime kunder til gode. Vi har således fortsat nogle meget ambitiøse mål inden for både Jernbane og Marine.”


Divisionsdirektør Mikkel Engsbro

I Hans Buch A/S er vi meget ambitiøse i alle de segmenter, vi er involveret i, og fusionen er med til at bane vejen for at realisere vores mål. Vi står sammen med et stærkt team af dygtige medarbejdere og mange spændende samarbejdspartnere.