Luftkvalitet er mere end nogensinde i vores bevidsthed – måske særligt efter Corona, men faktisk er det også en del af pkt. 11 i FN's verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor fokus rettes mod nedbringelse af den negative miljøbelastning pr. indbygger inden 2030, bl.a. via særligt fokus på luftkvalitet.

Også i Danmark er mange kommuner plaget af partikelforurening eller uønskede emissioner fra trafik, havne, lufthavne eller særlige industrier og ønsker hjælp eller samarbejde til reduktion af generne.  Andre ønsker at profilere sig på den særligt gode luftkvalitet eller de grønne ambitioner, men mangler instrumentet til at synliggøre tiltagene. Uanset formålet er teknologien på plads og løsningerne klar – nu også her hos Hans Buch.

Nyt partnerskab hjælper danskerne et skridt tættere på den grønne omstilling

I Hans Buch har vi indgået aftale med en af de mest kompetente leverandører af udstyr til måling af luftkvalitet: KUNAK Technologies. KUNAK designer og producerer trådløse målestationer til bl.a. luftkvalitet samt tilhørende Cloud software, der garanterer valide data, korrekt transmission og adgang til informationer for forskere, kommuner eller andre beslutningstagere.

Med KUNAK Technologies har vi både fundet det helt rigtige udstyr og en enormt kompetent leverandør inden for måling af luftkvalitet. Det gør dem til den helt rigtige partner for os. En partner der kan hjælpe os med både at indfri vores egne og vores kunders grønne ambitioner.

Henriette Olsen, CEO i Hans Buch

Valide data og korrekt transmission med realtidsovervågning af luftkvalitet

Med den nyeste løsning KUNAK AirPro tilbyder vi realtidsovervågning af luftkvalitet til dig, der hurtigt ønsker informationer, som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. De indbyggede valideringsalgoritmer betyder desuden at datakvaliteten er tilnærmelsesvist sammenlignelig med den kvalitet de nationale referencestationer leverer.

luftkvalitet kunak

Med mulighed for at installere op til 5 samtidige plug/play gasmåleceller samt indbygget partikelmåler og trådløs datatransmission, får du lynhurtigt etableret en professionel målestation til registrering af luftkvalitet. Vil du have yderligere parametre med, har du mulighed for at tilkoble sensorer for vind, regn, solindstråling og støj.

Kunak AirPro arbejder helt autonomt enten via fast strøm, batteridrift eller solpanel, og leverer realtidsdata til en Cloud server via det indbyggede eSIM kort eller dit eget SIM kort gennem trådløs dataoverførsel.  På KUNAKCloud kan du følge dine data, lave analyser og rapporter og udføre remote service.  Til yderligere dataanalyse eller rapportering findes API interface imod andre værktøjer, SCADA-systemer mm.

”Partnerskabet med KUNAK Technologies giver os mulighed for at hjælpe vores kunder med at realisere deres grønne ambitioner via løsninger til måling af luftkvalitet, samtidig med at vi selv kan bidrage i endnu højere grad til den grønne omstilling. KUNAKs løsninger passer perfekt ind i vores øvrige sortiment, vores aktiviteter og salgs- og serviceorganisation.”

Henriette Olsen, CEO i Hans Buch