MAC Valves tilbage hos Hans Buch

Fra den 1. september har vi overtaget eneforhandlingen af MAC VALVES i Danmark og kan gennem vores store ekspertise i mere end 20 år på MAC´s produkter, bidrage med en høj ekspertise med det samme. Produkterne er en velintegreret del af vores forretning og bliver supporteret af 5 medarbejdere.

MAC VALVES er kendt for deres:

  • Lange levetid
  • Hurtige responce tid
  • Optimering af en eksisterende maskinpark
  • Hurtig tilbagebetaling af investeringen
  • Energioptimering

Evnen til at levere branchespecifikke løsninger, som er pålidelige ved en ensartet ydeevne i et tempo som ikke kendes fra andre pneumatiske ventiler gør, at MAC´s ventiler sikre en kosteffektiv løsning for mange af vores kunder. I mere end 70 år har MAC VALVES udviklet standard  og unikke ventiler, hvilket betyder at de i dag har mere end 80 patenter, der bidrager til en ny måde at tænke kost, effektivitet og miljø på.

 

 

Tag et nærmere kig på MAC VALVES på hi-2019

Bullet valves®

Bullet valves® fra MAC valves er endnu en udvikling inden for luftventil teknologien.

Macs ”løfte” konfiguration er unik, idet den opretholder et balanceret design. Ventilen er designet sådan, at i stedet for at Bullet ventilen skubber på løfteventilen, så er ankeret og løfteventilen sat sammen, hvor den herved løftes ved aktivering.

De skiftende kræfter er konsistent høje og responstiden er lav, selvom der er udsving på tilførselstrykket.

Bulletventilerne laves både i 2- og 3-vejs udgaver i størrelserne 10mm, 14mm og 21mm.

Mac laver også disse bullet ventiler til både gas og væsker ved brug af D-Flex teknologi.

Med færre slidpunkter er Bullet ventilen fra MAC lavet til at holde.

Til alle Bullet ventilerne kan du få lavet en manifold ved forespørgsel.

 

Pneuconnect fra PHD

Pneuconnect fra PHD er adapterenheden fra din UR robot til din PHD griber. Pneuconnect er ”Certified +” af Universal Robots og lever derfor op til kravet for at være en kompatibel partner.
Pneuconnect er en kost effektiv end of arm tooling adaptor til Universal Robots. Pneuconnect har indbygget retningsventiler fra MAC valves til styringen af luften. Systemet fastgøres let til robotarmen og betjenes intuitivt fra Universal Robots interface igennem Pneuconnect URCap-softwaren. Denne følger med ved bestilling.

Der er pt. 5 typer PHD gribere tilgængelige ved brug er Pneuconnect. De 5 typer er GRH, GRT, GRA, GRV og GRL. Alt efter om du vælger Pneuconnect eller Pneuconnect x2, kan der monteres henholdsvis 1 eller 2 gribere.  Ved Pneuconnect x 2 er der desuden en ”freedrive” knap monteret på adapteren. Dette gør, at du kan flytte UR robotten til næste ønskede waypoint, uden at skulle ind i interfacen.

MAC logo