Nyt højtydende Ingersoll Rand trykluftsslagværktøj og slagboreudstyr med ATEX-certificering til industrien. Den udvidede portefølje af slagværktøj og slagboreudstyr er bygget med titanium, så den kan modstå de mest barske miljøer, og er ATEX-certificeret til brug i eksplosionsfarlige atmosfærer.

Ingersoll Rand®, global markedsleder inden for driftssikkert og innovativt el-værktøj, har udvidet sin portefølje af ATEX-certificeret industriudstyr med syv nye produkter inden for højtydende trykluftsslagværktøj og -boreudstyr. Det nye værktøj opfylder de strengeste miljøkrav inden for specialiserede anvendelsesområder, herunder den petrokemiske industri og minedrift, og andre produktions- eller bearbejdningsområder, hvor der kan forekomme farlige miljøer.

ATEX-direktivet (Atmosphères Explosibles) 2014/34/EU er det europæiske regelsæt for fremstilling, installation og brug af udstyr i eksplosive omgivelser. Heri defineres de grundlæggende sundheds- og sikkerhedskrav til udstyr og beskyttelsessystemer.

“Hos Ingersoll Rand har vi altid arbejdet utrætteligt på at opretholde et tæt forhold til kunderne og på at tilbyde dem el-værktøj, der hjælper dem med at udføre opgaver effektivt i selv de mest krævende miljøer. Med tanke på de forskellige anvendelsesområder, vores kunder skal håndtere i farlige omgivelser, tilbyder vi dem nu den bredeste ATEX-certificerede portefølje af værktøj på markedet at vælge mellem.”


Frédéric Jézéquel, Head of Marketing & Product Management, Ingersoll Rand

Disse nye tilføjelser gør Ingersoll Rands portefølje af slagværktøj og slagboreudstyr til industrien til det bredeste udbud af ATEX-opfyldende slagværktøj på markedet. Det nye slagværktøj til industrien byder på:

  • ATEX Ex h IIA T6 Gb X-certificeringsniveau.
  • Let titaniumkabinet, der giver holdbarhed og korrosionsbestandighed, hvilket især er vigtigt ved offshore-anvendelse.
  • Høj ydeevne med det bredeste momentområde på markedet, der strækker sig fra 800 Nm til 6780 Nm, så alle anvendelsesområder dækkes.
  • Et smøresystem under tryk tilfører slagkæberne fedt, hvilket bidrager til øget holdbarhed og reducerede vedligeholdelseskrav.

 

De seneste tilføjelser til den ATEX-certificerede portefølje af Ingersoll Rand-værktøj er:

  • 1/2″ 2131PEX-ATEX-slagnøgle med Ingersoll Rand-slagmekanisme med dobbelthammer, smøremekanisme under tryk og kontrol, hvilket giver en præcis levering af kraft og hastighed.
  • 3/4″ 2925RBP1TiEX-ATEX-titaniumslagnøgle med Ingersoll Rand-slagmekanisme med dobbelthammer, titaniumkabinet og Corrode-X™-behandling til korrosionsbestandighed på indvendige dele. Motoren kan konverteres, så der leveres maksimalt moment i fremadgående retning til fastgøringsanvendelser.
  • 1″ 3940B2TiEX-, 3942B2TiEX- og 1,5″ 3955B2TiEX-ATEX-titaniumslagnøgler, der er specifikt udviklet til olie og gas, energiproduktion og andre krævende industrier og leverer 6780 Nm maks. moment i bagudgående retning. Højtydende motorpakke omfatter rotor med 7 lameller og bronzeendeplader, der giver mulighed for nemt at konvertere, så der leveres maksimalt moment i fremadgående retning til fastgøringsanvendelser.
  • Reversibelt 1/2″ 7803RAKCEX- og 3/8″ 7802RAKCEX-ATEX-boreudstyr med 500 o/min. og 0,50 hk (0,38 kW) kraft med et lydsvagt design, reversible motorer og nøgleløs patron.