Hans Buch A/S præsenterer nyt agentur inden for gasdetektering, både stationær og transportabel, på det danske marked, og byder velkommen til engelske Crowcon Detection Instruments Ltd.

 

2 i ét fra samme leverandør
Gennem 45 år har Crowcon udviklet og fremstillet pålidelige og innovative produkter inden for både stationære og transportable gasdetekteringsløsninger, som sikrer medarbejderne inden for en lang række industrier, herunder det maritime område, olie/gas, vand- og fødevareindustrien.

Crowcon producerer engelske kvalitetsprodukter, og leverer både stationære og transportable løsninger, så dine medarbejdere er sikrede, hvad enten de arbejder i lukkede rum eller når de er på farten.

Den brede samarbejdspartner
Crowcon har valgt at lade Hans Buch A/S repræsentere sig på det danske marked, da de søgte en samarbejdspartner med et bredt program til både den danske procesindustri og det maritime område, der netop matcher Crowcons brede produktprogram:

”Vi er stolte over at være blevet udpeget som officiel dansk distributør af Crowcons produkter, da vi tror på Crowcons produkter og deres kvalitetsløsninger, som kommer vores kunder til gode - om det er på en boreplatform, et rensningsanlæg, en restauration eller hos landmanden. Hos Hans Buch ser vi derfor frem til at præsentere og repræsentere Crowcons kvalitetsprodukter på det danske marked.”

Divisionschef Poul Fussing

Hans Buch A/S sætter en ære i at være en troværdig sparringspartner, som sammen med vores kunder finder de mest optimale løsninger - det være sig i forhold til teknisk sparring, fleksibel logistik og pris.