Spar tid og penge med elektronisk aflæsning af temperatur på køleskabe til fx blod eller medicin

Ud med håndholdte måleinstrumenter og manuel dataregistrering – ind med trådløs dataovervågning! Når man arbejder med opbevaring af hhv. medicin og blod på et hospital eller i en pharmavirksomhed, kræver lovgivningen, at der foretages logninger af bl.a. temperaturer og fugt. I mange virksomheder foretager man stadigvæk manuel journalføring, og menneskelige fejl i travle perioder kan have konsekvenser. Hanwells trådløse overvågning har hjulpet mange virksomhed med at komme dette problem til livs. Hanwell har en lang række produkter til trådløs dataovervågning, der i dag tæller omkring 100 varianter af dataloggere, radio- og GPRS sendere.

”Nu hvor Hanwells trådløs dataovervågning er installeret logges der automatisk på temperatur- og fugt, og vi er ikke længere afhængige af tidskrævende manuel journalføring. Hanwell-systemet blev installeret og fungerede hurtigt, og den leverede service var god, med fremragende hjælp og støtte fra Ideal Technology Services. Ved at introducere denne teknologi til vores virksomhed undgår vi nu beskadigelse af medicin og genstande i vores genetiske laboratorier og apotek.”

DR. NIZAR SHARARA, AAFC Medicinsk Klinik
Prøv demo af software til trådløse loggere

Blod og lægemidler skal opbevares ved rette temperatur for ikke at miste virkningen. Lovgivningen kræver, at der foretages logninger af bl.a. temperaturer og fugt. Foretages der stadigvæk manuel temperaturmåling og journalføring på din arbejdsplads? Så har du nu mulighed for at afprøve softwaren til vores trådløse temperaturloggere fra Hanwell, som kan spare både tid og penge.

Spar tid og penge med elektronisk aflæsning af temperatur på køleskabe til fx blod eller medicin. Synergy er en software platform til opsamling af data, interaktiv analyse og alarmnotifikationer.

Alle Hanwells trådløse loggere bliver konfigureret gennem Synergy, og al data gemmes i en database.Med Synergy software kan brugerne tilgå data 24/7, lige meget hvor man befinder sig, og se real time værdier.

Lige nu tilbyder vi dig at prøve en demo version af Synergy softwaren ganske uforpligtende.

"IceSpy-systemets temperaturmonitorering hjælper os med at overholde regler for sikker opbevaring af lægemidler. Det er også et praktisk værktøj, der giver os mulighed for at indsamle revisionsklare rapporter, der viser vores data over tid. Det tog kun otte uger fra vores første henvendelse, til systemet blev installeret og fungerede"

NARAYANA RAO, INSTITUTIONSCHEF I DKSH MALAYSIA