Veludført jernbaneprojekt

Når vi transporterer os rundt i verden med diverse transportmidler udleder vi CO2. Valget af transportmiddel er afgørende for den mængde vi udleder. Fly topper listen med 223gram CO2 udslip pr. km. Færge og bil ligger ligeledes højt, mens tog som transportmiddel ligger i den lavere ende med 37gram CO2 udslip pr. km*.

*Kilde: Greenmatch

Tværgående samarbejde udført til perfektion

Hos Hans Buch har vi en ambition om at bidrage til bæredygtige løsninger. Og det gør vores Jernbanedivision, når de sammen med vores leverandører skaber løsninger til kunder. Senest i forbindelse med et jernbaneprojekt i Fredericia.

Baggrunden for projektet, som startede for ca. 2 år siden, skyldtes en brand i et havneområde i Fredericia, som betød, at de eksisterende spor blev beskadiget.

ADP A/S Fredericia og Rambøll udarbejdede sammen et sporprojekt omkring genopbyggelse af havneområdet. Og her blev Hans Buch sammen med vores sporleverandør Edilon involveret i en ny sporløsning til havnen. Herefter gik der omkring 1 år og Hans Buch og Edilon blev tildelt ordrer på fem overkørsler samt levering af skinner (1440 meter), sveller og befæstelser.

Tilbage i juni blev de fire ud af fem overkørsler færdiggjort, mens den sidste overkørsel på 168 meter nu står klar her i september 2019.

Et vellykket projekt med succesfuldt samarbejde på tværs af flere aktører, som vi fremadrettet kan bruges i forbindelse med lignende havneprojekter i Danmark.

Et veludført projekt hvor samarbejdet mellem alle involverede parter har fungeret upåklageligt.

Hans Henrik Nielsen, Sales Director, Hans Buch Jernbane

Vil du se nærmere på projektet?

Kontakt Hans Henrik Nielsen, Sales Director, på 27897708 eller hhi@hansbuch.dk og hør mere.