Tekniske løsninger, der skaber værdi for hele din forretning.

Vi kombinerer omfattende viden og faglighed for at levere skræddersyede tekniske løsninger. 

Fremsynede

Vi går forrest i branchen ved konstant at tilpasse os og forme fremtidens teknologiske løsninger. Vores innovative tilgang og evne til at forudse behovene i et skiftende landskab gør os til din foretrukne partner for tekniske og kundetilpassede løsninger i mange brancher inden for både den brede industri, samt i sektorerne inden for transport og infrastruktur.

Tværfaglige

Vi er en integreret del af den brede industri, og vores passion er drivkraften til at dele viden og erfaringer med vores kunder og leverandører. Ved at fremme åben dialog og samarbejde finder vi tværfaglige synergieffekter, der giver unikke koncepter. Vi stræber altid efter at finde de bedste løsninger, der styrker os alle i vores respektive felter.

Bæredygtighed

Ansvarlighed er nøgleordet, og vi arbejde løbende på at integrere bæredygtige løsninger i alle aspekter af vores arbejde. Hos Hans Buch er vi forpligtet til at levere løsninger, der skaber værdi ikke kun i dag, men også for fremtidige generationer. Vi tror på at tage medansvar for vores planet og skabe en positiv indflydelse gennem vores handlinger.

Viden & Faglighed

Vores teams består af eksperter med stærke tekniske kompetencer og mange års erfaring. Vi er dedikerede til at levere kvalificeret know-how, dybdegående indsigter og professionel sparring. Med fokus på konstant læring og udvikling sikrer vi, at vores kunder altid får adgang til topprofessionel rådgivning, service og den nyeste viden og teknologi.

Mission

Vores mission er at skabe succes for din forretning. Med over 100 års erfaring i kundetilpassede og specialiserede løsninger bringer vi vores tekniske ekspertise i spil i tæt samarbejde med anerkendte leverandører globalt. Vi stræber efter at skabe vækst for vores kunder gennem innovative og bæredygtige teknologiløsninger.

Vision

Vi ønsker at bygge bro for vores kunder til fremsynede og bæredygtige løsninger, der løfter teknologien til nye højder.

Hans Buchs historie går mere end 100 år tilbage

Den 1. oktober 1918 åbnede ingeniøren Hans Johannes Buch industriforretningen Hans Buch & Co. på den historiske adresse Nyhavn 43 i København.

Meget har ændret sig gennem årene, men én ting sidder dog fasttømret i salgs- og ingeniørhuset Hans Buch A/S den dag i dag. I 1918 såvel som i dag er Hans Buchs ambition at fokusere på kundernes udfordringer og de rette kundetilpassede løsninger, så kunderne kan koncentrere sig om det, de er bedst til.

Op gennem de første årtier af 1900-tallet vokser virksomheden og flytter til forskellige adresser i og omkring København; blandt andet i Farvergade, Havnegade og tæt på Zoologisk Have på Frederiksberg efter 2. Verdenskrig. Efter krigstiden var Hans Buch & Co. blandt andet distributør for den engelske radarproducent Decca Radar.

Bæredygtighedsindsats

Bliv en del af vores bæredygtige rejse hos Hans Buch! Samarbejd med os for at skabe mere miljøvenlige løsninger inden for industrien og transportsektoren. Vi stræber efter at reducere CO2-aftryk, hjælpe vores kunder med omkostningsbesparelser og øge gennemsigtigheden i vores produkters miljøpåvirkning. Få inspiration, viden og støtte til din grønne omstilling – sammen kan vi gøre en forskel for en mere bæredygtig fremtid!

Mød Hans Buch

Hos Hans Buch er vi altid på udkig efter stærke fagfolk, for at udvikle vores viden og netværk. Derfor er vi stærkt til stede på landets messer. Klik på knappen nedenfor og læs mere om det enkelte messer, hvor du har mulighed for at møde os ansigt til ansigt.

Basisoplysninger om Hans Buch som leverandør

Som kunde hos Hans Buch kan du finde alle basisoplysninger og dokumentation ved at klikke på knappen nedenfor.

Karriere

Hans Buch hylder de tekniske og kreative hjerner.

En væsentlig del af Hans Buchs succes er vedholdende udvikling af både virksomhed og ansatte. Med dette er Hans Buch blevet et vedvarende og velkendt brand med mere end 100 år i markedet, og som vi i al beskedenhed anser som et moderne salgs- og ingeniørhus.

Uden vores ansatte var virksomheden ikke, hvor den er i dag, og vi tror på, at vejen til succes kommer med dygtige og glade medarbejdere. Som arbejdsplads understøtter vi løbende vores ansatte med ny viden og kompetencer. Vores ansatte får de udfordringer og den relevante uddannelse, der sikrer, at både vores specialister og virksomheden som helhed udvikler sig sammen.

Vi hylder de tekniske og kreative hjerner, og vi arbejder hele tiden for at holde os opdaterede på teknologiens og markedets udviklinger. Mens vi udvikler os, dyrker vi fællesskabet i en uhøjtidelig tone og med spændende arrangementer i en velorganiseret medarbejderforening.

I Hans Buch er der plads til mange forskellige indgangsvinkler, som bidrager til nye perspektiver, og vi lægger vægt på engagerede mennesker, der tager ansvar og ser muligheder for at sammentænke udfordringer til unikke løsninger. Det er nøglen til vores succes at samarbejde på tværs af tekniske fagligheder, der ikke blot skaber unikke løsninger for vores kunder, men som styrker fællesskabet.

Interesseret i at arbejde hos Hans Buch?
Se vores ledige stillinger.

Eller følg os på

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre