Tekniske løsninger, der skaber værdi for hele din forretning

Hans Buch A/S er et moderne salgs- og ingeniørvirksomhed, der giver teknisk rådgivning til vores kundetilpassede og unikke løsninger til industrien, marine og jernbanen.

Hans Buch A/S tilbyder et bredt udvalg af højkvalitetsudstyr og komponenter samt kyndig rådgivning fra vores produktspecialister.
Vi er en del af den brede industri og specialiserer os i mange typer brancher, herunder automation, produktion, fødevareproduktion, lægemidler, forsvar, vandhåndtering, affaldshåndtering og mere.

Vi inddrager kunden under hele processen, og i tæt samarbejde med både kunde og vores leverandørnetværk, udarbejder vi kundetilpassede løsninger med komponenter af høj kvalitet og holdbarhed. Hans Buch er blevet et vedvarende og velkendt brand, med mere end 100 år på markedet, der fortsat stræber efter at forbinde vores kunder med fremsynede og miljøvenlige løsninger, der bringer teknologien til nye og højere standarder.

Hans Buchs historie går mere end 100 år tilbage

Den 1. oktober 1918 åbnede ingeniøren Hans Johannes Buch industriforretningen Hans Buch & Co. på den historiske adresse Nyhavn 43 i København.

Op gennem de første årtier af 1900-tallet vokser virksomheden og flytter til forskellige adresser i og omkring København; blandt andet i Farvergade, Havnegade og tæt på Zoologisk Have på Frederiksberg efter 2. Verdenskrig. Efter krigstiden var Hans Buch & Co. blandt andet distributør for den engelske radarproducent Decca Radar.

Meget har ændret sig gennem årene, men én ting sidder dog fasttømret i salgs- og ingeniørhuset Hans Buch A/S den dag i dag. I 1918 såvel som i dag er Hans Buchs ambition at fokusere på kundernes udfordringer og de rette kundetilpassede løsninger, så kunderne kan koncentrere sig om det, de er bedst til.

Fremsynede

Vi går forrest i branchen ved konstant at tilpasse os og forme fremtidens teknologiske løsninger. Vores innovative tilgang og evne til at forudse behovene i et skiftende landskab gør os til din foretrukne partner for tekniske og kundetilpassede løsninger i mange brancher inden for både den brede industri, samt i sektorerne inden for transport og infrastruktur.

Tværfaglige

Vi er en integreret del af den brede industri, og vores passion er drivkraften til at dele viden og erfaringer med vores kunder og leverandører. Ved at fremme åben dialog og samarbejde finder vi tværfaglige synergieffekter, der giver unikke koncepter. Vi stræber altid efter at finde de bedste løsninger, der styrker os alle i vores respektive felter.

Bæredygtighed

Ansvarlighed er nøgleordet, og vi arbejde løbende på at integrere bæredygtige løsninger i alle aspekter af vores arbejde. Hos Hans Buch er vi forpligtet til at levere løsninger, der skaber værdi ikke kun i dag, men også for fremtidige generationer. Vi tror på at tage medansvar for vores planet og skabe en positiv indflydelse gennem vores handlinger.

Læs mere

Viden & Faglighed

Vores teams består af eksperter med stærke tekniske kompetencer og mange års erfaring. Vi er dedikerede til at levere kvalificeret know-how, dybdegående indsigter og professionel sparring. Med fokus på konstant læring og udvikling sikrer vi, at vores kunder altid får adgang til topprofessionel rådgivning, service og den nyeste viden og teknologi.

Mission

Vores mission er at skabe succes for din forretning. Med over 100 års erfaring i kundetilpassede og specialiserede løsninger bringer vi vores tekniske ekspertise i spil i tæt samarbejde med anerkendte leverandører globalt. Vi stræber efter at skabe vækst for vores kunder gennem innovative og bæredygtige teknologiløsninger.

Vision

Vi ønsker at bygge bro for vores kunder til fremsynede og bæredygtige løsninger, der løfter teknologien til nye højder.

Praktiske oplysninger

Virksomhed og kontakt

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund

CVR: 75142412
EORI DK-75142412

Tel. 4368 5000
Generelle forespørgsler: info@hansbuch.dk
Økonomiafdelingen: customer@hansbuch.dk

OIO/EAN/GLS: 5790002583506

Bankoplysninger

Nordea Erhvervscenter Copenhagen
Vesterbrogade 8
0900 København C
Danmark

Reg.nr. 2191
Kontonr. 6444875109

SWIFT-kode: NDEADKKK
IBAN-nr. (DKK-konto): DK1420006444875109
IBAN-nr. (EUR-konto): DK1320005005987700
IBAN-nr. (USD-konto): DK9420005005987697

Certificeringer

Hans Buch – Certificate for ISO 9001 (1994-2027) & ISO 14001 (2021-2027)

Hans Buch – Certificate for ISO 45001 (2024-2027)

I Hans Buch arbejder vi løbende på at vedligeholde og udvide porteføljen af certificeringer og værdsætter følgende internationalt anerkendte normer:

  • ISO 9001 (kvalitetsledelse)
  • ISO 14001 (miljøledelse)
  • ISO 45001 (arbejdsmiljøledelse)
  • ISO 50001 (energiledelse)
  • ISO 26000 eller SA8000 (social ansvarlighed)

Messer

Hos Hans Buch er vi altid på udkig efter stærke fagfolk, for at udvikle vores viden og netværk. Derfor er vi stærkt til stede på landets messer. Klik på knappen nedenfor og læs mere om det enkelte messer, hvor du har mulighed for at møde os ansigt til ansigt.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre