Fritz Schur Technical Group består af i alt fire selskaber, hvoraf Hans Buch A/S et det ene. De tre andre er som følger:

Fritz Schur Teknik A/S
Fritz Schur Teknik A/S - stiftet i 1995 - er en moderne ingeniørvirksomhed, der har samlet pneumatik, hydraulik, proces og service under ét tag. Teamet er på ca. 20 medarbejdere, med kontorer både i Jylland og Storkøbenhavn. Med deres brede viden og store produktprogram drives de af at finde den rette løsning, uanset om det drejer sig om enkeltkomponenter, systemløsninger eller service på et produktionsanlæg. Udover kørende service og serviceværksted i Albertslund råder virksomheden også over egne produktionsværksteder til produktion af kundespecifikke anlæg.

Fritz Schur Energy A/S
I 2009 udskilles energiaktiviteter fra Fritz Schur Teknik A/S og bliver til Fritz Schur Energy A/S. Med hovedkontor i Glostrup og salgsselskaber i USA og Kina beskæftiger virksomheden godt 100 medarbejdere inden for pålidelige kompakte hydrauliske løsninger og komponenter til vindmølleindustrien. Fritz Schur Energy har også specialiseret sig i reservedele og retrofit løsninger, teknisk rådgivning om hydrauliske løsninger, uddannelse og support.

Johs Thornam A/S
Det ældste selskab i gruppen er Johs Thornam A/S, som blev stiftet i 1887 af familien Thornam. Firmaet var i familiens eje indtil 2006, hvor Fritz Schur Technical Group overtog aktiviteterne. I dag er Johs Thornam importør af Suzuki påhængsmotorer, Yanmar indenbordsmotorer, Mastervolt materiel, Lewmar sejlsportsudstyr, og forhandler alt i el til både, bådpleje og en lang række andre kvalitetsprodukter. Alle produkter sælges via deres forhandlernet eller deres webshop.