Derfor er støddæmpere afgørende for din applikation

Hans Buch A/S har i mange år haft et tæt samarbejde med én af verdens førende producenter, Enidine, inden for støddæmpning til industrien. Enidine, som er en amerikansk producent af støddæmpere, er kendt i markedet for at levere høj kvalitet og pålidelige løsninger, som tilfører værdi til kundens applikation.

Støddæmpere reducerer belastningen

I alle industrier og sammenhænge er der en konstant søgen efter at optimere produktiviteten. Ofte ved at øge hastigheden og belastningen på det mekaniske udstyr. Men det kommer ikke uden en pris, og konsekvensen er øget støj, skader på udstyr produkter eller kraftige vibrationer. Der har gennem årene været søgt efter løsninger mange steder, og nogle af de hyppigst anvendte, og ofte simple løsninger, er gummi-dæmpere, fjedre og cylinder-endeslagsdæmpere. Der er dog særdeles stor forskel på effekten af alle disse tiltag og i flere tilfælde er de mere simple løsninger langt fra tilstrækkelige og yder ikke den effekt, som er afgørende for den fortsatte funktionalitet i applikationen.

Tænk støddæmpning ind fra starten

At designe og udvælge den rette støddæmpere har afgørende betydning for en lang række parametre ift. ydeevnen på den applikation, hvor den er installeret. Derfor er det særdeles vigtigt, at løsningen tænkes ind allerede i den tidlige fase af et projekt. I dag ser vi løsninger indenfor støddæmpning mange forskellige steder, men primært anvendes de i industrien, luftfart, militær, automatisering og infrastruktur.

Nedenstående video illustrerer, hvorfor Hans Buchs og Enidines løsning giver den bedste effekt: