At kalibrere infrarøde termometre, linjescannere og termiske kameraer er et komplekst område. Det er nødvendigt med ekspertviden om virkningerne af forskellige faktorer såsom kildens størrelse, omgivelsestemperatur, linearitet, emissivitet og detektorfølsomhed (%E/oC).


Kompleksiteten forstærkes yderligere, hvis du kalibrerer et infrarødt termometer med høj specifikation. Hvis den anvendte måleteknik er forkert, og termometeret er justeret, vil dette destabilisere termometeret. Dette kan påvirke dets gentagelsesnøjagtighed, stabilitet og nøjagtighed og dermed resultere i, at termometret muligvis ikke virker som specificeret.

Derfor er det vigtigt at benytte eksperter, der har den rette uddannelse og erfaring til at udføre verifikation og kalibrering.

Læs mere om vores kalibreringsaftaler her

AMETEK Land – eksperter i kalibrering

Når du bruger instrumenter fra AMETEK Land, anbefaler vi, at du kun bruger godkendte servicecentre og partnere til at vedligeholde og kalibrere.

AMETEK Lands ingeniører er fabriksuddannede, bruger kun originale dele og bruger fabrikskontrollerede kalibreringsprocedurer med testudstyr, der fuldt ud kan spores til nationale og internationale standarder.

Alt arbejdet er professionelt dokumenteret og sporbart gennem kontrolsystemer og akkrediteringer.

Læs mere om vores kalibreringsovn her

Vi hjælper dig med effektiv kalibrering

Er du i tvivl om hvilken kalibreringsaftale, du skal vælge, eller vil du vide mere om vores løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Igennem mere end 100 år har vi forsynet danske virksomheder med løsninger, der opfylder deres behov – og vores team af specialister sidder klar til at gøre det samme for dig.

Kontakt vores ekspert

Tag fat i Michael og hør mere
+45 2370 1349mgj@hansbuch.dk
Michael Grim Jensen
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre