Find den rette udtræksskinne – læs vores mini-guide her.


Hos Hans Buch A/S er vi ikke blege for at kalde os selv for eksperter, når det kommer til udtræksskinner, eller skuffeskinner, som nogle ynder at kalde dem. For os handler det ikke om navnet, men om den funktion, som skinnen skal opfylde og den specifikke udfordring, som vores kunder har, når de kommer til os.

Vi har gennem mange år oparbejdet en stor viden om glideskinner på tværs af mange industrier og brancher. Derfor har vi også talt med rigtig mange kunder, som har stået med en skinne-udfordring, som indimellem var særlig unik for dem. Andre gange har det været mere standard-løsninger, kunderne har efterspurgt. Men ikke desto mindre, så har de mange samtaler med kunder og de mange besøg på deres lokationer og gennemgang af deres tekniske løsninger givet os et solidt fundament at stå på ift. at rådgive og vælge den helt rette udtræksskinne.

Vi har i artiklen her samlet nogle af de typiske overvejelser man bør gøre sig, når man skal vælge sine skinner:

Disse 5 ting skal du overveje, når du vælger udtræksskinner

  1. Hvilken belastning skal skinnen udsættes for? Hvor mange kilo skal skinnesættet bære?
  2. Hvilken udtrækslængde ønskes, og hvad er indbygningsmålene?
  3. Hvilket miljø skal skinnen placeres i?
  4. Hvilken korrosionsstyrke ønskes? Eksempelvis rustfrit stål, aluminium eller stål med alu/zink overflade?
  5. Er der behov for låseanordning?

Ovenstående fem punkter at overveje ved udvælgelsen af skinneløsning er gode at have i baghovedet. Dels tvinger de dig til at overveje, hvilke udtræksskinne-funktioner der er vigtige for dig og dels gør de, at den dialog du har med din leverandør, om det er Hans Buch, eller en anden, bliver langt mere konkret, effektiv og tidsbesparende. Det er i sidste ende med til at gøre processen hurtigere og mere enkel og kan hjælpe dig med at spare penge.

Gå på opdagelse i vores kunde-cases

Accuride og Hans Buch A/S udvikler innovativ udtræksskinneløsning

Kontakt vores ekspert

Tag fat i Claus og hør mere
+45 30 55 57 70cho@hansbuch.dk
claus holm
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre