I industrien arbejder man med mange forskellige målinger, og det er vigtigt, at disse målinger er nøjagtige. Ved hjælp af kalibrering kan vi sikre, at målinger bliver udført korrekt, så de er til at stole på.


Sikre målinger med nøjagtig kalibrering

Landcal fra AMATEK Land er et redskab til kalibrering, der giver høj præcision både på stedet og under laboratorieforhold.

Med den samme høje præcision som vores avancerede produkter til temperaturovervågning får du med et omfattende udvalg af seks kalibreringskilder mulighed for at kalibrere strålingstermometre over et temperaturområde på -10 °C til 1600 °C (15 °F til 2900 °F).

Med Landcal udføres kalibreringer med et ekstremt højt niveau af stabilitet – alle kalibreringer kan spores til nationale standarder, hvilket giver sikkerhed til dine målinger.

Alle kalibreringskrav er dækket med lav-, mellem- og højtemperaturversioner tilgængelige i bænkmonterede, bærbare og transportable versioner.

Læs mere om vores kalibreringsaftaler her

To veje til nationale standarder

Landcals primære kilder bruger en certificeret sonde for at opnå sporbarhed til nationale standarder. Referencekilder kan opnå sporbarhed ved at sammenligne med et certificeret termometer eller ved at købe kilden med et kalibreringscertifikat.

Bredt temperaturområde

Modellerne i Landcal-serien dækker et temperaturområde fra niveauer under nul Celsius (-10 °C eller 15 °F) til meget høje temperaturer (1600 °C eller 2900 °F), hvilket sikrer et passende match til dit termometer.

Seks forskellige modeller

Alle AMETEK Lands strålingstermometere er omfattet af Landcal-sortimentet. Uanset hvilken temperaturmålingsteknologi, du benytter, er der en kalibreringskilde, der passer til dit system – med både bærbare, transportable og bænkmonterede versioner tilgængelige.

AMETEK Lands Landcal-serie fås i seks forskellige modeller, så du kan finde den model, der passer til dit termometer.

Læs mere om kalibrering her

Vi hjælper dig godt videre

Er du i tvivl om, hvordan kalibrering fungerer, eller vil du vide mere om konkrete produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Igennem mere end 100 år har vi forsynet danske virksomheder med løsninger, der opfylder deres behov – og vores team af specialister sidder klar til at gøre det samme for dig.

Kontakt vores ekspert

Tag fat i Michael og hør mere
+45 2370 1349mgj@hansbuch.dk
Michael Grim Jensen
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre