LED-belysningen Hans Buch MarineLux byder på hårdføre kvalitetsløsninger. Se videoen, hvor vores divisionschef for Hans Buch Marine demonstrerer, hvor modstandsdygtig vores LED-lysrør er overfor slag, vibrationer og rystelser.

Det kan være en udfordring for mange industrier at finde holdbare løsninger til krævende miljøer.

Med Hans Buch MarineLux er der én mindre bekymring at forholde sig til, når belysningen er afgørende for et sikkert arbejdsmiljø, og når slag, rystelser og vibrationer er hverdagskost for dine applikationer og komponenter.

Se videoen: Så hårdfør er LED-lysrøret fra Hans Buch

På Hans Buchs LinkedIn-side finder du beviset for, hvor hårdfør Hans Buch MarineLux er. Her demonstrerer vores divisionschef i Hans Buch Marine, Palle Wredstrøm, med stor slagkraft den høje tolerance i Hans Buchs LED-lysrør.

Hans Buchs LED-løsninger er et attraktivt valg til mange industrier

Hans Buch MarineLux er – som navnet antyder – udviklet til det hårde miljø i den maritime sektor og i offshore-industrien, hvor slag, vibrationer og rystelser er hverdagskost. Det er samtidig modstandsdygtigt overfor store udsving i temperaturen i både meget kolde og meget varme miljøer.

LED-løsningen fra Hans Buch er derfor et attraktivt valg til mange brancher og industrier, hvor kvalitet og modstandsdygtighed går hånd i hånd. Det gør det f.eks. til en yderst velegnet løsning til jernbaneindustrien.

Kontakt os og hør mere eller se Hans Buchs LED-løsninger i webshoppen.

LED-teknologi bidrager til store gevinster for økonomi, klima og miljø

I Hans Buch ser vi et utal af oplagte muligheder i industrien for at udskifte de gamle lysstofrør til LED-teknologi.

Ikke alene er vores løsning modstandsdygtig; du sparer gevaldigt på energiforbruget og opnår dermed både økonomiske besparelser og gevinster for klima og miljøet, når du vælger at opgradere din belysning fra f.eks. lysstofrør, glødepærer og halogenpærer til LED-teknologi.

Læs mere i vidensartiklen “LED-lys: Store besparelser for økonomi og CO2“.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre