Få teknisk rådgivning og de helt rette løsninger til din produktion i metalindustrien fra Hans Buch. Vi bistår med teknisk rådgivning og leverer mekaniske løsninger, der hjælper din virksomhed til øget produktivitet og ensartet høj kvalitet, som både du og dine kunder kan stole på.


Hans Buch har gennem mange år oparbejdet en teknisk know-how og leveret mekanisk befæstelse i høj kvalitet fra PEM®. som anvendes af mange danske metalvirksomheder. Montagemaskinerne fra Haeger er designet til at kunne håndtere disse mekaniske komponenter, og vi tilbyder teknisk rådgivning og et bredt program af mekaniske løsninger, der passer til lige netop din virksomhed.

Metalindustrien har stor gavn af Haeger-maskiner

En montagemaskine fra Haeger kan blive en værdifuld investering for virksomheder i metalindustrien, som har speciale i metalbearbejdning.

Inden for montage tilbyder Hans Buch et stort sortiment af mekanisk befæstelse, og sammen med et Haegers program af montagemaskiner er du som metalproducent sikret en løsning, der passer til lige netop dine udfordringer og behov.

Her får du tre gode grunde til at investere i en montagemaskine fra Haeger:

1) Effektiv styring af omkostninger

Automatisering af produktionsprocesser bidrager til en reduktion i dine produktions- og driftsomkostninger. Netop denne grund gav en kunde en anledning til at investere i en maskine, da Hans Buch med tal fra kunden påviste en kort tilbagebetaling på investeringen.

Læs også kundecasen: “ROI-beregning gav TRECO en effektiv Haeger-løsning

2) Ensartet og høj kvalitet

Når du anvender Haegers montagemaskiner er du sikret konsistente og pålidelige resultater. Maskinerne har indbygget sikkerheds- og kvalitetssystemer, der garanterer en ensartethed og høj kvalitet, som både du og dine kunder altid kan stole på.

Ydermere tilbyder Hans Buch en service- og reparationsaftale, så du altid er sikret en servicetekniker, når både planlagt service og – når uheldet er ude – reparation skal foretages.

Læs mere: “Pressemeddelelse: Hans Buch og Pronor indgår nyt servicepartnerskab

3) Forbedret konkurrenceevne

Montagemaskiner fra Haeger automatiserer montageprocessen, og som du kan læse i case-historien via linket længere oppe, kan produktiviteten tredobles med investeringen i en maskine fra Haeger. Det øger konkurrenceevnen med en hurtigere produktion og leverance og med en øget produktionskapacitet.

Se udvalget af montagemaskiner

Opnå maksimal produktionskapacitet og proceskontrol med montagemaskinerne fra Haeger. Maskinerne giver din virksomhed en alsidig produktion og nem opsætning, som øger automatiseringen med indføringssystemer til montage af mekanisk befæstelse.

Haeger 824™ OneTouch® 5e

Automatiseret værktøjsstyring til håndtering af flere emner.
Haeger 824™ OneTouch® 5e leveres med integreret værktøjsstation med plads til fire forskellige typer og med automatisk tilbagetræk, indeksering og positionering. Download og læs mere i brochueren nedenfor.

Haeger 824™ OneTouch® 5e LITE

Den gyldne mellemvej for dine unikke behov.
Kombinér alsidigheden fra Haegers 824™ WindowTouch® 5e med produktiviteten fra 824™ OneTouch® 5e. Denne maskine har bl.a. fastgørelsesgenkendelse og registrering af knopper og afstandslængder fra to stationer. Download og læs mere i brochueren nedenfor.

Haeger 824™ Window Touch® 5e

Alsidig maskine til håndtering af mange typer af komponenter .
Haeger 824™ Window Touch® 5e er til dig, der ønsker et alsidigt setup til at håndtere mange forskellige emner. Denne maskine giver dig den nemmeste værktøjsopsætning, nemmere og hurtigere programmering og god ergonomi for operatøren. Download og læs mere i brochueren nedenfor.

Haeger 824™ MSP 5e

B8 ton (72kN) ram force med 610 mm halsdybde.
Pålidelig og energieffektiv fuldhydraulisk montagemaskine, der kan håndtere op til fire forskellige emner samtidig. Kan tilkøbes med systemer til f.eks. automatisk indføring og værktøjsbeskyttelse. Download og læs mere i brochueren nedenfor.

Haeger 618™ MSP 5e

6 ton (54kN) ram force med 450 mm halsdybde.
Mindre version af 824™ MSP 5e med samme egenskaber og tilkøbsmuligheder. Download og læs mere i brochueren nedenfor.

PEMSERTER® Series 4®

Pneumatisk montagemaskine til PEM®
Designet til at håndtere PEM® presbefæstelse med justerbar presstyrke på mellem 1,8 og 53,4 kN. Download og læs mere i brochuren nedenfor.

Læs mere om Hans Buchs mekaniske løsninger

Hans Buch tilbyder et bredt kvalitetsudvalg af mekaniske komponenter, befæstelse og andre mekaniske løsninger til den brede industri. Klik på nedenstående knap og få overblikket.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre