Når man skal lægge asfalt, er det af afgørende betydning for det endelige resultat, at materialerne har den helt rette temperatur under produktionen. Hvis materialerne ikke har den rette temperatur, hærder asfalten ikke optimalt, hvilket kan resultere i lavere kvalitet og dårligere holdbarhed.


Hvorfor måle temperaturen i asfalt?

Udover at sikre et godt og holdbart slutresultat, er temperaturmåling vigtigt, eftersom asfaltværker er underlagt strenge krav om kvalitetskontrol. Temperaturmåling af materiale kan sikre, at produktionen lever op til de korrekte specifikationer. Det hjælper også med at forbedre proceskontrol og energieffektivitet.

Ved at overvåge temperaturen under hele produktionen, især ved blanderen og slisken, kan substandardmateriale identificeres og omdirigeres. Dette sikrer, at kun kvalitetsmateriale ankommer til arbejdspladsen.

Hvordan måler man temperaturen i asfalt?

Når man skal lave temperaturmåling i asfalt, er der tale om høje temperaturer, og det er derfor vigtigt at have de rette redskaber, der er udviklet til formålet. Med infrarød temperaturmåling kan du sikkert og præcist måle temperaturen og dermed sikre produktionens kvalitet.

RT8A til effektiv, infrarød temperaturmåling i asfalt

RT8A fra AMATEK Land er et berøringsfrit, infrarødt termometer, som er velegnet til temperaturmåling i asfalt. Termometret hjælper asfaltbelægnings- og vejstensproducenter med at opfylde statslige, nationale og miljømæssige kvalitetskrav.

Den berøringsfri, infrarøde teknologi giver en hurtigere og mere præcis måling sammenlignet med andre teknologier indenfor termoelement, hvilket sikrer produktkvaliteten. Derudover er RT8A nem at integrere i en bred vifte af optagere og controllere.

RT8A måler temperaturen på materialer gennem hele produktionsprocessen, hvilket hjælper producenter med at overholde kvalitetssikringsordninger, så alt det materiale, der forlader stedet, er inden for specifikationerne.

Nem integration med alle applikationer

RT8A er specielt designet til alle applikationer inden for asfaltbelægnings- og vejstensindustrien. Med et lineært, industristandard 4-20mA udgangssignal kan det infrarøde termometer nemt forbindes med alle typer af billige indikatorer, controllere og optagere.

Hurtig og kontaktfri temperaturmåling

I modsætning til traditionelle termoelementer tilbyder RT8A en hurtig-respons temperaturmåling, som giver bedre kontrol. Eftersom RT8A aldrig kommer i kontakt med produktet, undgås de skader og slid, som ellers kan føre til konstant udskiftning eller reparation af termometret.

Væsentlige besparelser og øget produktionshastighed

RT8A måler materialets temperatur under produktionen nøjagtigt og pålideligt, hvilket kan forbedre processtyringen og dermed give betydelige besparelser. Disse præcisionsmålinger sikrer også kvaliteten, hvilket øger produktionshastigheden.

Vi hjælper dig med infrarød temperaturmåling i asfalt

Når du benytter RT8A til infrarød temperaturmåling af asfalt, får du glæde af AMATEK Lands 40 års erfaring med specialiserede løsninger til asfaltbelægnings- og vejstensproducenter. Du får tilmed 12-måneders garanti, når du køber RT8A.

Er du i tvivl om, hvordan du skal arbejde med infrarød temperaturmåling i asfalt, eller vil du vide mere om, hvordan RT8A fungerer, er du altid velkommen til at kontakte os. Igennem mere end 100 år har vi forsynet danske virksomheder med løsninger, der opfylder deres behov – og vores team af specialister sidder klar til at gøre det samme for dig.


Kontakt vores ekspert

Tag fat i Michael og hør mere
+45 2370 1349mgj@hansbuch.dk
Michael Grim Jensen

Gå på opdagelse

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre