Hos Hans Buch Marine kan du få elektriske motorer og pumper til marinesektoren. Udvalget dækker over standard motorer, kundetilpassede motorer og ATEX motorer samt membranpumper og spildevandspumper til marinen.

Elektriske motorer

Vi hjælper dig med at finde de rigtige motorer og kabler – uanset om du har brug for en standard motor direkte fra vores lager eller en skræddersyet løsning, som er tilpasset lige netop dine behov. Udvalget dækker over:

Standard motorer

Alle vores standardmotorer er bygget efter standard IEC 60034. Elmotorerne leveres i IE-3, 2-polet, 4-polet, 6-polet. Vi kan forsyne motorerne med gear eller frekvensregulering alt efter dine behov.

Køb dem direkte her i webshoppen.

standard motor

Specialdesignede motorer

Få kundespecifikke motorer til specielle krav. Vi kan tilbyde motorer med specialviklinger, specialbelægninger (epoxy C3H), vandkøling, specialmål, dræning, nemme flanger og låsning af lejer.

special motorer

ATEX motorer

Få ATEX-motorer i gruppe I og II, f.eks. i følgende kategorier; EExe, EXd eller EXd(e). Yderligere vil motorerne blive leveret til Gas Zone 21-22. Alle vores ATEX-motorer overholder ATEX 95-direktivet.

atex motor

Pumper

Marine spildevandspumper

Vi er officiel forhandler af Herborner Pumpen Technick til shipping. Herborner er en af ​​markedslederne inden for pumper til marine spildevandsapplikationer. Herborner marinepumper er blevet en uundværlig del af moderne skibsbygning og offshoreindustrien, hvad enten der er tale om en kæmpe boreplatform, en luksus liner eller en lille yacht. Vores marinepumper og pumpekomponenter er en integreret bestanddel for højtydende anlægskonstruktion til skibe af enhver type, fra isbrydere til containerskibe eller tekniske anlæg i fiskeforarbejdningsindustrien.

spildevandspumpe

Membranpumper

Membranpumper er velegnede til en lang række forskellige væsker. Hos Hans Buch kan du få en række forskellige ARO-pumper til forskellige applikationer.

Køb dem direkte her i webshoppen.

membranpumper

Kontakt Hans Buch Marine

Tag fat i os og hør mere.
+45 4368 5004marinesales@hansbuch.dk
kundeservice
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre