Vores store passion for søfart og mange års erfaring inden for den maritime sektor gør os til en pålidelig og kvalitetsorienteret partner. Gennem de sidste mange år har vi leveret marineudstyr til hele verden – det kan vi også gøre for dig.


Teknisk viden og kvalitetsløsninger til marinen

Hos Hans Buch Marine får du produkter og løsninger i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dit udstyr altid fungerer optimalt. Med vores løsninger kan du desuden være sikker på, at vi altid sætter både din og klimaets sikkerhed i højsæde. Udover vores produkter og løsninger kan du også få kompetent rådgivning og vejledning omkring dit udstyr.

Stort udvalg af marineudstyr i høj kvalitet

LED Solutions

Windshield Wipers

Total Waste Management

Page under construction

Signal & Safety

Meteorologi

Page under construction

Air Horns

Page under construction

Fuel Oil Treatment

Page under construction

Pumps & Engines

Page under construction

Rivertrace monitoring

Kontakt Hans Buch Marine

Tag fat i os og hør mere.
+45 4368 5004marinesales@hansbuch.dk

Hans Buch Marine er en division af Hans Buch med én stor passion: SØFART. Med en så stor passion og over 100 års erfaring med løsninger til industrien er Hans Buch Marine den helt rigtige partner for dig, der arbejder inden for marinesektoren. Som vi altid siger: Sammen er vi stærkere.


Din samarbejdspartner til søs

Hos Hans Buch Marine får du ikke bare produkter og løsninger – du får en samarbejdspartner med stærke værdier. Vores værdier omhandler:

KVALITET

Hos os får du en bred portefølje af højkvalitetsmærker inden for elektronik, teknisk udstyr og forbrugsvarer. Her er kvalitet nøgleordet, da vi ved, at du er afhængig af, at udstyret fungerer optimalt – hele tiden.

MILJØ

Lige så gerne som vi vil beskytte dig, vil vi også beskytte det åbne hav. Vi samarbejder derfor med leverandører, der scorer højt på aktivitet og innovation inden for miljø og klima. Vi er ISO 14001 miljøcertificeret og når du samarbejder med os, bidrager både du og vi til klimaet.

SIKKERHED

Vi hjælper dig med at optimere din sikkerhed, når du bevæger dig ud på det åbne hav. Derfor har vi også altid din sikkerhed i baghovedet, når vi udvælger løsninger og produkter til vores søfarende kunder.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre