I Hans Buch mener vi, at fremtidens drift og produktion er et samarbejde mellem mennesker og robotter. Indfri din virksomheds vækstpotentialer med vores automation-løsninger.

Få gavn af Hans Buchs mange løsninger til automation

Hans Buch tilbyder standardkomponenter og skræddersyede løsninger til industrien inden for automatisering. Du får kompetent vejledning i koncept- og udviklingsfasen, så robotten bl.a tager højde for sikkerheden i sine omgivelser og opgaver, når dine medarbejdere færdes blandt dem.

Automation kan være din gyldne nøgle til vækst. Der følger nemlig en række fordele med, når du som virksomhedsejer, tekniker eller OEM-udvikler flytter en stationær produktionsrobot, en kollaborativ robot eller en selvkørende mobilrobot ind i din virksomhedsdrift.

Sensorer

Netværk

Blæsere

Kabelkonfektionering

Kabler

Motorer

LED & Signal

Sikkerhed & Navigation

PLC & HMI

Trykknapper

Kundetilpasset HMI

Kabinetter & Kapslinger

Automatiske Udtræksskinner

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Automation øger konkurrenceevnen

Automation kan bidrage til en hurtig tilpasning og omstilling i et marked, hvor teknologien og mulighederne er i konstant udvikling. Det forbedrer således fleksibiliteten, når din virksomhed skal omstille sig til ændrede markedsbehov og introduktion af nye produkter.

Med automation får du desuden en mere effektiv global opskalering. Din virksomheds tilstedeværelse øges i et hurtigere tempo med automatiserede systemer, så du er klar til at imødekomme den øgede konkurrence og indtage nye markeder.

Automation giver præcision og høj kvalitet

Menneskelige fejl minimeres og giver færre produktionsstop og færre defekte produkter. Med automatiserede løsninger får du gavn af maskinernes præcision  og evne til at udføre repetitive opgaver. På den måde opnår din virksomhed i højere grad fejlfrie resultater i din produktion.

Automation bidrager til omkostningsbesparelser og miljøfordele

Optimér anvendelsen af dine ansattes kompetencer ved at frigøre ressourcer til at videreudvikle både dine ansatte og din virksomhed. Din produktionsvolumen øges betragteligt uden at øge produktionsomkostningerne tilsvarende.

Samtidig optimerer automation din virksomheds produktionsprocesser og kan bidrage til at minimere ressourcespild – f.eks. ved et mindre energiforbrug.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre