Komplet sortiment sikrede Hans Buch ordren til Split Water Nordics unikke applikation, som sikrer effektiv vandrensning af pesticider og PFAS centralt hos vandforsyningsanlæg og decentralt i nybyggerier.


Split Water Nordic er en skalerbar og fleksibel løsning til vandrensning

Hans Buchs brede vifte af tekniske løsninger har givet Split Water Nordic mulighed for at sammensætte et program af komponenter og produkter hos én leverandør, hvor kvaliteten, kundeservicen og leveringstiderne er i top.

Split Water Nordics koncept er en skalerbar applikation til både central og lokal vandrensning. Det skalerbare koncept gør, at løsningen kan tilpasses alt fra større, centrale vandforsyninger til mindre, lokale projekter med nybyggeri af etageejendomme.

Læs også pressemeddelelsen: “Hans Buch bidrager til unik applikation til vandrensning

Applikationen er desuden pladsbesparende og energibesparende sammenlignet med konkurrerende løsninger. Konceptet nyder derfor stor interesse og efterspørgsel, som foruden tilpasningsmulighederne giver en effektiv rensning af pesticider og PFAS.

Udfordringen: Én leverandør til en totalløsning med europæiske varer

Split Water Nordic ledte efter en central løsning til leverancer af produkter og komponenter, der kunne reducere antallet af leverandører til de mange forskellige teknologier, der anvendes i applikationen. Her er valget faldet på løsninger fra Hans Buchs kategorier inden for blandt andet pumper, instrumentering og ventiler.

Samtidig skulle udvalget være af høj kvalitet, og netop her er Hans Buchs mangefacetterede ekspertiseområder og brede kvalitetssortiment blevet den bedste løsning på kundens efterspørgsel. Derudover er kravet, at komponenterne produceres lokalt eller regionalt med europæiske producenter og leverandører.

– Vi har i Split Water Nordic haft fokus på gode og holdbare komponenter i hele proceskæden. Vi kender Hans Buch som en stabil leverandør og med en prioritering af kvalitetsvarer, som kan skaleres efter vores behov, forklarer projektleder hos Split Water Nordic, Alex-Sander Martin Christensen og tilføjer:

– Derudover har vi fokus på, at komponenterne bidrager til, at vores applikation er plads- og energioptimerende, så vi er gået efter produkter, der har høj ydeevne på mindst mulig plads og med mindst muligt energiforbrug.

Løsningen: En unik kombination med komplet sortiment fra Hans Buch

Hans Buchs komplette sortiment har sikret en løsning, hvor Split Water Nordic kun behøver at gå ét sted hen til en række af komponenter, der udgør vitale dele i applikationen.

Sortimentet består udelukkende af produkter fra europæiske leverandører og omfatter blandt andet:

Pumper fra SAER

Italienske SAER Elettropompe S.p.A. er Hans Buchs leverandør af pumpeteknik og har til applikationen leveret monoblockpumper af typen IR inkl. motorer.

Instrumentering fra KOBOLD

Fra tyske KOBOLD Messring GmbH har Hans Buch leveret en række af forskellige instrumenteringsteknologier til applikationen: Flow- og niveaumålere, transmittere og switches, samt tryk, pH, temperatur og turbiditet.

Ventiler fra OMAL

Italienske OMAL står bag de rustfri ventiler, som Hans Buch har leveret til Split Water Nordics vandrensningsapplikation med elektriske aktuatorer.

Denne case er ét eksempel af mange, hvor Hans Buch hjælper kunder med unikke løsninger ved at yde teknisk rådgivning og sammensætte produkter og komponenter fra vores dygtige specialister, forklarer CCO og divisionsdirektør for Hans Buch Industri, Rasmus Pedersen.

– Vores leverancer til Split Water Nordic, hvor vi har bragt vores brede tekniske viden og sortiment i spil i konceptfasen, giver kunden en totalløsning til et unikt koncept, som vi er stolte af at være en del af. Vi glæder os over den vækstrejse, som Split Water Nordic er på, og vi ser frem til det fortsatte, tætte samarbejde, siger han.

Resultatet: En nem skalerbar løsning med hurtige leverancer af lagervarer

Resultatet er en unik sammensætning af Hans Buchs kvalitetssortiment til en applikation, der udfordrer markedet med mere effektiv rensning med mindre vandspild, og som bruger 70 % mindre plads end konventionelle løsninger.

Samarbejdet mellem Hans Buch og Split Water Nordic er ført til en komplet produktportefølje til kunden fra én samlet leverandør med god kundeservice og hurtige leverancer fra lagervarer.

– Vi er gået efter en leverandør, som kunne tilbyde os et komplet sortiment af produkter til det, der udgør vores unikke applikation til vandrensningssystemer, siger Alex-Sander Martin Christensen.

– Hans Buchs ekspertise, gode kundeservice og hurtige leveringstider gør dem til en stabil og god samarbejdspartner for os. Vi oplever en hurtig respons og hurtige leveringstider på de produkter, som vi efterspørger, og det gør os i stand til at levere vores færdige koncepter til kunder både i Danmark og i udlandet, afslutter han.

Perspektiv: Svensk projekt sætter ny standard for nybyggerier

Split Water Nordics applikation finder indpas i bestræbelserne på løsninger, der bidrager til klima- og miljøudledninger. Virksomheden har leveret en komplet løsning til det svenske projekt Rewaise, som er støttet af EU’s forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020 til inspiration i hele den europæiske union.

Netop i Sverige er der ny lovgivning på vej, der stiller krav til opsamling og anvendelse af overfladevand i nybyggerier. Split Water Nordics koncept er installeret lokalt under etageejendommen til rensning og anvendelse som sekundær vand til f.eks. bad og toiletskyl. Det kan du se mere om i denne video.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre