Værdien af investeringen i en ny maskine blev fremkaldt med en ROI-beregning fra Hans Buch, som hjalp kunden med at imødekomme et stigende behov for en mere fleksibel og effektiv produktionsløsning.


Hos Hans Buch har vi hele tiden fokus på at hjælpe vores kunder med skabe værdi med de løsninger, vi leverer.

En succesfuld løsning fra Hans Buch har altid til formål at forbedre en given funktion i en applikation eller i en given proces. Det skal bidrage til at optimere og effektivisere arbejdsgange for kunden og dermed bidrage til at indløse vækstpotentialer.

Montagemaskine fra Haeger tredobler produktiviteten

I denne case kan du læse om, hvordan vi med data fra kunden TRECO A/S påviste en god business case på en semiautomatisk montagemaskine ved at beregne tilbagebetalingstiden på investeringen; også kaldet en ROI-beregning (return of investment).

Kunden i denne case er metalvirksomheden TRECO A/S, der leverer kundespecifikke totalløsninger inden for plade- og rørbearbejdning. Tilgangen af montagenmaskinen i produktionen estimeres at kunne tredoble produktiviteten og hjælper metalvirksomheden med at imødekomme en stigende efterspørgsel på deres produkter.

Udfordringen: Manuelle og ufleksible arbejdsgange

TRECO A/S leverer mange forskelligartede produktionskoncepter, der giver unikke løsninger for deres kunder. En af deres ekspertiseområder er montage af f.eks. PEM® presbefæstelse, som Hans Buch også er leverandør af.

PEM® presbefæstelse findes i mange størrelser og speficikationer, og når flere forskellige elementer skal bearbejdes i det samme metalemne, opstår der manuelle og ufleksible arbejdsgange, som kan være opslidende og tidskrævende. Men som bekendt koster det at investere i udvikling og dermed effektivisere og optimere.

Løsningen: Semiautomatisk maskine med indbygget kvalitets- og sikkerhedssystemer

TRECO A/S fik teknisk rådgivning af Hans Buch, og med TRECO’s data blev en ROI beregnet på en montagemaskine, som viste sig at være en økonomisk rentabel business case med en kort tilbagebetalingstid.

De positive udsigter vakte TRECO’s interesse, og metalvirksomheden fik derfor af Hans Buch leveret montagemaskinen Haeger 824™ Window Touch®, som har indbygget kvalitets- og sikkerhedssystemer til gavn for TRECO’s medarbejdere.

Haeger-maskinen kan desuden håndtere op til fire forskellige emner, der sikrer, at produktionsflowet kan fortsætte uden at skulle udskifte inputtet mellem hvert montagelement.

Resultatet: Fremtidssikring med en ensartet høj kvalitet

Det er et fokusområde for TRECO A/S at holde sig på forkant med tidens tendenser, og med montagemaskinen fra Haeger har metalvirksomheden fremtidssikret produktionen med øget automatisering til gavn for deres medarbejdere, der får reduceret tidskrævende og opslidende manuelle arbejdsgange.

Montagemaskinen sikrer samtidig en ensartet og høj kvalitet i TRECO’s leverancer, som produceres mere effektivt. Det sikrer, at TRECO altid leverer det, som både de og deres kunder forventer at få leveret og inden for en kortere tidsramme end tidligere.

Læs mere om Hans Buchs mekaniske løsninger

Hans Buch tilbyder et bredt kvalitetsudvalg af mekaniske komponenter, befæstelse og andre mekaniske løsninger til den brede industri. Klik på nedenstående knap og få overblikket

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre