Turnkey-projekt på blot seks dage per skib: En speciel case med en kort installationstid og en markant omkostningsbesparelse. Med 19 viskersystemer ombord på hvert af de syv skibe leverede og installerede Hans Buch i alt 133 enheder.


Klart udsyn øger sikkerheden til søs

Klart udsyn i ekstreme vejrforhold er altgørende for sikkerheden under sejlads. Med defekte viskersystemer stod et af verdens rederier over for en konkret udfordring, som Hans Buch løste på en effektiv og omkostningsbesparende måde.

Udfordringen: En holdbar løsning til at erstatte defekte viskersystemer

Rederiet havde behov for kort respons- og installationstid til udskiftning af viskere på syv af deres store shippingfartøjer. I alt stod rederiet med en opgave med at få skiftet 19 viskersystemer på hver af skibene, og derfor skulle Hans Buch på kort tid sørge for levering og installation af i alt 133 viskersystemer.

Løsningen: Bevar det intakte og skift defekte til holdbare løsninger

I samråd mellem rederiet og Hans Buch blev løsningen at bevare skibenes eksisterende kontrolsystemer til viskerne og dermed “kun” udskifte selve viskersystemerne udvendigt.

– Casen er speciel, fordi vi i tæt samarbejde med rederiet besluttede at bevare det eksisterende kontrolsystem til viskerne, forklarer divisionschef for Hans Buch Marine, Palle Wredstrøm.

Viskersystemerne kommer fra Hans Buchs partner Hepworth Marine, som imødekom efterspørgslen på en ordre på 133 stk. Wynn Heavy Duty Straightline Wipers Type C. Løsningen kan du læse mere om ved at downloade nedenstående fil.

Resultatet: Reducerede omkostninger og kort installationstid

Med Hans Buch ansvarlig blev turnkey-projektet leveret på blot seks dage per skib; nogle under dry dock, mens andre var under sejlads. Under installationen blev viskersystemerne tilpasset til det eksisterende kontrolsystem.

Resultatet er endnu en tilfredsstillende løsning, som Hans Buch gennem dialog om opgaven med rederiet prioriterede at bevare de dele af skibenes systemer, der stadig var funktionelle.

– Vi prioriterer altid at bevare de løsninger og dele, der virker. Med Hepworth Marines Wynn viskersystemer kunne vi nøjes med “kun” at udskifte selve viskersystemerne, og det reducerede de samlede omkostninger og installationstiden markant til stor glæde for rederiet, siger Palle Wredstrøm.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 4368 5004marinesales@hansbuch.dkBook et møde

Læs mere om Hans Buchs mange løsninger til Marine & Offshore

I Hans Buch tilbyder vi produkter og totalløsninger til Marine & Offshore. Du får altid kompetent sparring og teknisk produktrådgivning tilpasset til dine specifikke udfordringer. Klik på knappen nedenfor og læs mere om, hvad vi kan tilbyde.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre