Hans Buch cases

Hos Hans Buch sætter vi altid kunden i fokus. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at få det meste ud af dine tekniske løsninger. Læs her om de kunder vi tidligere har hjulpet, og få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din forretning.

Vi opdaterer løbende siden med nye cases.

En tidssvarende løsning med dag-til-dag levering

Sicodan har i mange år brugt Hans Buch som fast leverandør af luftfiltre til de løsninger, de leverer til deres kunder. Komponenterne er dog med tiden blevet sværere at skaffe, hvilket har resulteret i en længere leveringstid. Efter at have rådgivet sig med Hans Buch, besluttede Sicodan sig derfor for at gentænke løsningen.

Vellykket jernbaneprojekt med succesfuldt samarbejde

Efter en brand i havneområdet i Fredericia, blev de eksisterende spor på havnen så beskadiget, at en genopbygning var nødvendig. ADP A/S og Rambøll gik sammen med Hans Buch og vores leverandør Edilon, og leverede et veludført jernbaneprojekt, som fremadrettet kan bruges i forbindelse med lignende projekter i Danmark.

Dansk-tysk samarbejde gav succesfuldt projekt
På Astican værftet i Las Palma

Danske Hans Buch Marine var ansvarlige for udskiftningen af skibets styresystem. En kompleks udfordring, som var afgørende for skibets fortsatte virke.

Hvad der startede som en mere ”simpel” udskiftning af vitale komponenter, blev senere til et reelt turn-key projekt, hvor Hans Buch Marine spillede en central rolle.

Lugtmolekylernes værste fjende i en praktisk og effektiv maskine

AJ Skadedyrskontrol fik til opgave at fjerne urinlugten fra et værelse på plejehjemmet, Johannesgården, og havde derfor brug for en løsning, der ikke bare ville camouflere lugten, men derimod fjerne den helt.

Sammen med Hans Buch trak AJ Skadedyrskontrol i arbejdshandskerne og gjorde sig klar til at tage kampen op mod urinlugten.