Bæredygtighed

Bæredygtighed kan handle om en rentabel business case, men det handler i høj grad om vores generelle ressourceanvendelse og konsekvenserne for klima og miljø.

Automation

Automation og robotteknologi kan være din gyldne nøgle til at indfri din virksomheds vækstpotentialer uden at gå at vinke farvel til dygtige kollegaer.

Belysning

Hans Buch leverer belysning til hårde miljøer, hvor slag, vibrationer og høje temperaturer er vilkårene for lysinstallationer – f.eks. i den maritime sektor og offshore-industrien. Vi vejleder dig til den rette belysning og bistår med installationen. Når du opgraderer til LED fra f.eks. lysstofrør, glødepærer og halogenpærer, opnår du hurtigt positive effekter for din økonomi og for reduktionen af din CO2-udledning. De beregninger hjælper vi med at belyse fra starten. Læs mere om de positive effekter ved at opgradere til LED.

Infrarød temperaturmåling

Gå på opdagelse i en verden af artikler, guides, produkter og meget mere, som alle omhandler infrarød temperaturmåling. Et fagområde hvor vi i Hans Buch ikke er bange for at kalde os selv nogle af Danmarks førende specialister. Kontakt os endelig, hvis vi skal finde den helt rette løsning til din udfordring eller hvis du blot er nysgerrig.

Infrarød temperaturmåling til industrien

Gasdetektering

Korrekt gasdetektering kan redde liv og det er derfor ikke et område, hvor du skal gå på kompromis. Gå på opdagelse i vores vidensunivers og læs hvordan du finder den rette gasdetektor, tester, finder gode råd og meget mere.

Skudventiler

Amerikanske Mac er blandt de førende producenter af skudventiler i verden. Vores samarbejde med Mac går mange år tilbage og vores ekspertise på området er stor. Vi har gennem årene udviklet en lang række løsninger, som reducerer vores kunder forbrug af ressourcer.

Luftkvalitet

Luftkvalitet er en afgørende faktor i vores daglige liv og en ting vi, uanset hvor vi befinder os, er nødt til at forholde os til. I industrien spiller det en helt central rolle og lovgivning ift. udledning af CO2 påvirker brancher og industrier på tværs. Hos Hans Buch anser vi os qua vores partnerskaber blandt de førende på området ift. rådgivning og salg af produkter og løsninger, som optimerer kvaliteten af luft.

Udtræksskinner

Udtræksskinner er en dagligdagsting, som vi alle forventer bare fungerer. Men bag en velfungerede udtræksskinne, ligger der masser af udviklings- og designtimer og en skinne er ikke “bare” en skinne. Læs vores artikler i universet og find ud, hvilken type skinne du bør vælge og hvorfor.
Nyeste artikler

Det seneste fra vores vidensunivers

Øget produktivitet og kvalitet med Haeger-maskiner

Increased productivity and quality with Haeger machines

Staalvaerk
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre