Invester i QX-serien og gør arbejdsdagen meget lettere.

Ingersoll Rand QX er en innovativ serie af lettilgængelige og batteridrevne produktionsværktøjer, der dokumenterer dine data, mens de leverer styring af moment, vinkel og hastighed.

Vi giver dig 3 grunde til, at du ikke kan undvære QX-værktøjer fra Ingersoll Rand, så du kan lette din arbejdsgang og gøre hverdagen lidt bedre. Læs her, hvorfor du har brug for QX-serien fra Ingersoll Rand.

1) Du effektiviserer din arbejdsgang

Med QX-serien slår du 2 fluer med et smæk. Ikke nok med at værktøjerne spænder automatisk på baggrund af dine ønsker og krav, du slipper også for at efterspænde og kontrollere dit arbejde – det klarer værktøjet for dig. Du kan altså klare dit arbejde hurtigere og med større præcision.

Alle værktøjer har et multifunktionelt display, der udover at tillade en hurtig opsætning, også giver dig feedback på dine tilspændinger. Så kan du altid kan være sikker på at dine samlinger og momenter er korrekte.

Med den medfølgende software kan du desuden indstille dit værktøj med de mest brugte konfigurationer, eller du kan downloade Insight Connect appen og altid have installationen lige ved hånden. Du behøver hverken bruge uanede mængder af tid eller bryde hjernen med komplicerede funktioner. Indstil nemt dit værktøj og tryk på knappen, så klarer maskinen resten.

Du sparer kontrollen og øger produktiviteten – et tryk og arbejdet er udført.

Se hvordan du installerer dit QX-værktøj med Insight appen her

2) Du undgår skader og kan nå nye højder

Konventionelle håndværktøjer er ofte tunge og støjende, og deres ledninger kræver nogle gang, at du skal indtage akavede og fysisk udfordrende positioner for at stramme samlinger, der er svære at nå.

QX-værktøjerne er meget støjsvage og har et kompakt, let og ergonomisk afbalanceret design, der giver dig en rar fornemmelse uden ryk. QX-seriens Ergonomic Tightening System (ETS) værktøjer sænker belastningen af din arm og skulder med op til 63% ved at begrænse bevægelsen i armen til en række mindre bevægelser fremfor et stort ryk. På den måde kan du bedre kontrollere dine bevægelser og undgå skader forårsaget af hurtige og voldsomme ryk.

Det ledningsfrie design gør det muligt for dig, at bevæge dig frit omkring, så du kan nå selv de mest kringlede kroge, uden at blive begrænset af ledninger.

3) Du får 8 jobs i et værktøj

Med QX-serien kan du selv programmere dit produktionsværktøj til 8 forskellige konfigurationer ud fra dine ønsker til moment, vinkel og hastighed. Værktøjerne kan altså tilpasses flere forskellige jobs på en gang, så så du slipper for at skifte mellem værktøjer.

Med et QX-produktionsværktøj har du ét værktøj, der kan udføre arbejdet for 8.

Skal vi hjælpe dig med at finde dit QX-værktøj?

Hos Hans Buch kan du få professionel rådgivning og teknisk support. Vi hjælper dig med at finde lige det produkt, der passer til dig og din arbejdsgang.

Kontakt os i dag og få en teoretisk og praktisk gennemgang af mulighederne i værktøjet på baggrund af din virksomhed. Derudover har du også mulighed for at låne værktøjet i en periode, så du selv kan opleve det store udbytte.

Kontakt Sales Engineer, Stephan Jørgensen på 43685033 eller srj@hansbuch.dk og hør mere.

hans buch
Spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe