Hans Buch A/S har indgået en aftale med FURUNO Danmark A/S om det fortsatte salg, eftersalg, service og vedligeholdelse af Raytheon-Anschütz systemer.

Efter mange år som distributør og serviceudbyder af Raytheon-Anschütz systemer, videregiver Hans Buch nu ansvarsområdet for at fokusere på andre kerneområder.

De mange år har givet Hans Buch en stor know-how og erfaring, som har tjent kunderne godt i mere end 60 år. En know-how og erfaring som de nu giver videre til FURUNO Danmark.  

FURUNO er ​​blandt verdens førende producenter af elektronik til den maritime industri. Det danske datterselskab, FURUNO DANMARK, dækker store dele af Nordeuropa inklusive Nordatlanten.

Hans Buch har underskrevet en aftale med FURUNO Danmark, som omfatter overdragelse af alle aktiviteter i Danmark relateret til distribution og service af Raytheon-Anschütz produkter inklusive lager og erfarne teknikere.

”FURUNO er ​​et af de mest etablerede brands i den maritime industri, når det kommer til navigations- og styresystemer og vi finder det naturligt at lade FURUNO fortsætte med at støtte vores kundebase. Vi er glade for at kunne fortælle vores kunder, at de er i trygge hænder nu, når vi har besluttet at fokusere på andre forretningsområder. “

Martin de Feuth Jensen, administrerende direktør, Hans Buch A/S

”Vi er glade for, at Hans Buch har valgt FURUNO til at fortsætte rollen som Raytheon-Anschütz forhandler og servicestation og det er vores klare intention at imødekomme det høje ekspertiseniveau, som har været Hans Buchs varemærke i årtier. Vi er begejstrede for at udvide vores eksisterende produktportefølje med Raytheon-Anschütz’s produkter.”

Freddie Hansen, administrerende direktør, FURUNO Danmark A/S

*) Ref. FURUNO DANMARK A/S Pressemeddelelse, Hamborg den 7. september 2022

hans buch
Spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe