Se hvilke messer du kan møde os på i løbet af 2024.

Få en unik mulighed for at møde os personligt ansigt til ansigt. Vi stræber konstant efter at være tilgængelige i diverse professionelle sammenhænge, og derfor er vi repræsenteret på adskillige messer i løbet af året. Nedenfor finder du en liste over de foreløbigt planlagte messer, hvor du har mulighed for at møde os. Vær opmærksom på, at der løbende kan tilføjes flere begivenheder i løbet af året, så sørg for at holde dig opdateret.

R24

Fremtidssikr din virksomhed! Ønsker du at udforske den seneste teknologi og lære, hvordan robotter og droner kan styrke din virksomheds økonomi, sikkerhed og arbejdsmiljø? R-24 er din mulighed for at opleve den mest avancerede teknologi, opdateringer fra robotindustrien og møde robotentusiaster fra hele Europa.

Det er gratis at besøge R-24 som gæst – registrering åbner i januar 2024.

13. – 15. marts

STF Industri dag

Dyk ned i fremtidens industri på STF’s Industridag 2024! Temaet for årets begivenhed er ressourceudnyttelse, hvor du får mulighed for at udforske innovative metoder til at optimere og maksimere ressourceanvendelsen i industrien. Ud over dette vil du få indblik i revisionen af udledningstilladelser og lære om, hvordan machine learning aktivt integreres og forbedrer processerne på industrielle anlæg. Vær med til at udforske nye veje til bæredygtighed, effektivitet og teknologisk udvikling på STF’s spændende Industridag 2024!

19. marts

DIRA Business & Robotbrag

Tag med på en inspirerende rejse ind i fremtidens robotteknologi og automation på DIRA Business og ROBOTBRAG 2024, arrangeret af Teknologisk Institut i Odense.

Den 30. og 31. maj 2024 åbner Forskerparken dørene for den årlige robotfest, hvor danske virksomheder får mulighed for at opleve morgendagens produktions- og robotteknologi og deltage i spændende dialoger med Teknologisk Instituts uafhængige robotspecialister. Festlighederne er stolt arrangeret i samarbejde med DIRA.

Mød leverandører til DIRA Business, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue, og udforsk de nyeste teknologier og løsninger.

Få mulighed for at diskutere dine behov og udfordringer direkte med eksperter inden for robotteknologi og automation og få skræddersyede råd til din virksomhed.

30. – 31. maj

STF Årsmøde

Deltag i STF’s spændende årsmøde, hvor spildevandsbranchen samles til en dag med viden, netværk og inspiration.

På STF’s årsmøde får du mulighed for at opleve den nyeste forskning, teknologi og trends inden for vandbehandling og -forvaltning.

I år er der også mulighed for at deltage i guidede rundvisninger på udvalgte steder i VandCenter Syd, hvor du kan få et unikt indblik i avancerede vandbehandlingsanlæg og -teknologier.

Som en ekstra bonus vil du også have chancen for at møde vores virksomhed, Hans Buch, og få indblik i vores innovative løsninger og produkter til vandindustrien.

Tag med til STF’s årsmøde og bliv opdateret på det seneste inden for vandbranchen, udvid dit netværk og få inspiration til din virksomheds fremtidige projekter og initiativer.

07. juni

DALO

DALO Industry Days byder igen velkommen til to dage med Skandinaviens største forsvarsindustriudstilling. Dette er en unik mulighed for virksomheder og gæster til at møde FMI-sagsbehandlere, operationelle enheder og internationale delegationer samt deltage i live demonstrationer og etablere værdifulde B2B-forbindelser.

Udover at fremme en givtig dialog mellem Forsvaret og industrien vedrørende aktuelle samarbejdsmuligheder, giver FMI Industridag også virksomhederne mulighed for at fremvise deres nyeste projekter og innovationer. Denne vidensdeling har indflydelse på Forsvarets langsigtede Anskaffelsesplan og udgør samtidig en fremragende lejlighed til at markedsføre produkter i udlandet med støtte fra Forsvaret.

21. – 22. august

Automatik

På AUTOMATIK får du en unik mulighed for at udforske nye leverandører og potentielle samarbejdspartnere, netværke med branchens eksperter og samtidig holde dig opdateret på de seneste teknologier og løsninger, der kan automatisere og optimere processerne i din virksomhed.

Et imponerende udvalg af udstillere står klar til at indgå i dialog og sparring inden for en bred vifte af områder, herunder Industriel Automatisering, Elteknisk Automation, Motion & Drives, Transmissionsteknik, Procesautomation, Hydraulik & Pneumatik, Industriel IT og Robotteknologi.

Udover den spændende udstilling byder AUTOMATIK også på et stærkt og aktuelt konferenceprogram, der fokuserer på nutidens og fremtidens udfordringer inden for automatisering og teknologi. Sammen udgør disse elementer det perfekte grundlag for at opdatere og udvide din viden om nye løsninger og muligheder inden for automatisering.

10. – 12. september

Innotrans

InnoTrans 2024, verdens førende messe for transportteknologi, finder sted fra den 24. til 27. september på Berlin Exhibition Grounds. Opdelt i fem messesegmenter – Jernbaneteknologi, Jernbaneinfrastruktur, Kollektiv transport, Interiører og Tunnelkonstruktion – vil InnoTrans besætte alle 42 haller til rådighed og vise de nyeste innovationer og udviklinger inden for transportindustrien.

En af de unikke funktioner ved InnoTrans er dens store udendørs- og sporudstillingsområde, der strækker sig over 3.500 meter, hvor en bred vifte af køretøjer, fra tankvogne til højhastighedstog, vil blive præsenteret. Besøgende får mulighed for at opleve disse topmoderne teknologier tæt på og i aktion.

24. – 27. september

Dansk Fjernvarme Landsmøde

Dette års landsmøde afholdt af Dansk Fjernvarme har meget at leve op til når vi tænker tilbage på sidste års landsmøde. Her har der fokus reducering af CO2 og grøn omstilling. Dette årlige event er bestemt noget vi ser frem til.

I de seneste år har fjernvarmebranchen vist, at vi kan reagere hurtigt, omstille og udvikle os, for at være en aktiv bidragsyder til Danmarks mål om at reducere CO2-udledningen. Fjernvarmen spiller en central rolle i at accelerere Danmarks grønne omstilling, fordi fjernvarmen er nøglen og centrum for det grønne Danmark.

Fjernvarmesektoren har modet til at træffe de grønne valg for en tryg fremtid. Lad os sammen udforske og diskutere vejen fremad på Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2024.

24. – 25. oktober

Building Green

Bæredygtighed i byggeriet er i fokus på Building Green 2024. Over to dage i Forum vil du blive præsenteret for et omfattende program med prominente danske og internationale talere samt spændende debatter, der vil give deres perspektiv på, hvordan vi kan bevæge os mod regenerativt byggeri og hæve vores bæredygtige ambitioner. Under temaet ‘Det Regenerative Byggeri’ vil du få ny viden, inspiration og indsigt i arbejdet med bæredygtighed i byggeriet. Du vil komme til bunds i emner som alle former for liv, renovering og transformation, materialer med respekt for planeten samt energi- og CO2-udledninger. Derudover vil du have mulighed for at opleve en stor udstilling med løsninger og produkter, der alle har bæredygtighed som omdrejningspunkt.

30. – 31. oktober

STF Døgnkursus

Mød os på STF’s årlige dågnkursus. VI glæder os spændt på at se hvad Spildevands Teknisk Forening har planlagt i år. Tradition tro forventer vi at fredag eftermiddag deles op i to dele hvor man enten kan høre mere om processer i resningsanlæg eller kloaksystemer.

Hans Buch vil være til stede som deltager og ser frem til at møde alle de stærke fagfolk.

01. – 02. november

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre