Hans Buch tilbyder ét af markedets største udvalg af energioptimerede kvalitetsmotorer fra italienske Lafert

Der er ingen tvivl om, at opfindelsen af elektromotoren var revolutionerende for industrien i tidernes morgen. Men som tiden er gået, og kravene til energioptimering er steget, har elmotoren i sig selv undergået en mindre revolution.

I dag synes der i al fald langt fra 1830’ernes første elektromotorer og dynamoer til nutidens elmotorer, der driver kernen i de fleste industriapplikationer. For at det ikke skal være løgn, så står elmotorer for omtrent 70% af energiforbruget i industrisektoren verden over.

I Hans Buch er vi naturligvis helt bevidste om elmotorens uundværlighed. Derfor følger vi både udviklingen af markedet nøje såvel som den lovgivning, der foreligger på området. Vores udvalg af elmotorer består af nogle af markedets bedste og mest energieffektive motorer fra vores italienske leverandør Lafert Group.

Elmotorer fra Lafert Motors

Lafert er globalt førende inden for produktionen af elmotorer og drev til industriapplikationer. Med tiden har Lafert specialiseret sig i energibesparelser inden for industriel automatisering.

Med en motor fra Lafert er man altid sikret højest mulig energieffektivitet med lavest mulig miljøpåvirkning. Alle Laferts motorer lever op til den gældende internationale standard IEC 60034-30-1;2014.

Læs mere om Lafert Group her.

Reducer energitabet med den rigtige motor

Når den rigtige motor skal vælges, er der en række ting at tage stilling til. Væsentligst er dog, at motoren altid er dimensioneret til opgaven. Derudover er det vigtigt at tage hensyn til motorens overordnede energieffektivitet.

I elmotorer beror størstedelen energitabet på den varme, motoren afgiver under produktion. Det energitab afhjælpes i de fleste tilfælde af en ventilator. Moderne, højeffektive elmotorer producerer som regel mindre varme, hvilket betyder både reduceret energitab og færre støjgener.

Alle Hans Buchs elmotorer fra Lafert er som minimum mærket med energieffektivitetsklassen IE3 og kan leveres i alle byggestørrelser fra 80 til 315. Motorerne leveres desuden i tæthedsklasse IP55/56 og i temperaturklasse F(B) = 155oC.

Standard- eller skræddersyet løsning?

Her på webshoppen finder du altid ét af markedets største udvalg standardmotorer og -løsninger fra Lafert Group. Søger du derimod en specialløsning, står vi i Hans Buch altid klar til at hjælpe.

hans buch
Spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe