Ny division i Hans Buch samler Marine & Offshore, Jernbane og Meteorologi under Transport & Infrastruktur og øger den samlede bemanding.


Per 1. november 2023 er Hans Buchs forretningsområder Marine & Offshore, Jernbane og Meteorologi sammenlagt til en ny og styrket division med navnet Transport & Infrastruktur.

Sammenlægningen er et klap på skulderen til vores specialister, som har udvist en stærk sans for tværfaglige løsninger mellem de forskellige brancher og sektorer inden for transport og infrastruktur. Det forklarer Hans Buchs adm. direktør, Martin de Feuth Jensen.

– Konsolideringen er en anerkendelse af de mange styrker, som vores specialister besidder på tværs af deres kerneområder i forskellige grene af sektorerne inden for transport og infrastruktur, siger han.

Synergieffekter sker med tværfaglighed

Sammenlægningen er samtidig et resultat af de kompetencer, som vores specialister har og handler efter – ikke alene med kompetent teknisk rådgivning, men som også har formået at indtænke og samarbejde tværfagligt om unikke løsninger mellem kerneområderne i Hans Buchs forretning.

Læs også: “Kundetilpasninger sikres med tværfagligt samarbejde

Tidligere i år har vi allerede set en forsmag på, hvad tværfaglige og unikke løsninger skal resultere i. Det skete i sommer, da Hans Buch vandt et stort udbud om at levere LED-lys til DSB’s IC3-tog.

Læs også: “Hans Buch vinder udbud med LED-lys til DSB’s IC3-flåde

Hans Buchs LED-program er af eget brand med navnet Hans Buch MarineLux, og er, som navnet indikerer, designet til at modstå de krævende miljøer blandt Hans Buchs kunder inden for Marine & Offshore, men som nu også skaber glæde i jernbanesektoren.

De samme folk – og nye ansigter til stigende efterspørgsel

Specialisterne i de forskellige områder inden for hhv. Marine & Offshore, Jernbane og Meteorologi er de samme, men der er samtidig en erkendelse af behovet for at øge bemandingen.

Derfor er den samlede division også vokset med to nye specialister, som skal hjælpe med at tage imod en stigende efterspørgsel. Du finder stadig tilpassede løsninger, produkter og projektsalg for hvert område af divisionen her:

Marine & Offshore

Jernbane

Meteorologi

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre