Giftige eller brandfarlige gasarter optræder i mange forskellige arbejdssituationer. Hvis du vil beskytte dig selv bedst muligt mod gasarterne, handler det derfor om at finde den rigtige gasdetektor.

Med den rigtige gasdetektor kan du effektivt beskytte dig selv mod farlige gasarter og undgå gasrelaterede ulykker.

Læs med her og bliv en lille smule klogere på det udstyr, der findes på markedet samt, hvordan du vælger den rigtige gasdetektor til dit formål. Vi introducerer dig for fire forskellige gasdetektorer til hver deres formål:

  • Crowcon Clip
  • Crowcon Gasman
  • Crowcon T4
  • Crowcon Gas Pro

4 gasdetektorer til hver deres formål

Crowcon Clip – den enkle gasdetektor

Crowcon Clip er en single gas detektor, hvilket vil sige, at den er udstyret med en enkelt gasmålecelle. Clip fås i 3 forskellige varianter: en til ilddetektering, en til hydrogensulfid og en til carbonmonoxid (kulilte). Crowcon Clip er en detektor med en fast batterilevetid. Det betyder, at du kan forvente ca. to års drift fra du aktiverer den første gang til batteriet er tomt. Derefter kan du bortskaffe batteriet med almindeligt elektronikaffald.

Clip er ideel til dig, der er servicetekniker og kun lejlighedsvist har opgaver, hvor det er nødvendigt med en gasdetektor.

Crowcon Gasman – til de fleste formål

Ligesom Crowcon Clip er Gasman en enkeltgas detektor – altså med en enkelt gasmålecelle. I modsætning til Clip kan du dog få den i 33 forskellige varianter. Der er derfor rig mulighed for at finde en enhed, der passer til lige netop dit formål.

På samme måde som med Crowcon Clip kan du få Gasman med en fast batterilevetid. Du kan dog også få den med indbygget genopladeligt batteri. Du skal bare anskaffe dig en ladestation, og så har den principielt uanet levetid.

Crowcon Gas Pro – den største gasdetektor

Gas Pro er den største enhed fra vores leverandør af gasdetekteringsudstyr, Crowcon. Den er i stand til at håndtere op til fem måleceller – fire enkelte celler og en kombinationsmålecelle. Crowcon Gaspro har et flerlinjers display samt et genopladeligt batteri.

Som den eneste gasdetektor kan Gas Pro fås med en indbygget pumpe. Det er ideelt til dig der har brug for at tage gassamples fra lukkede rum, tanke eller brønde inden du bevæger dig ind på området. På den måde kan du nemlig måle gasniveauet inden du bevæger dig ind på områder, der kan være eksponerede.

Crowcon T4 – Multi-gasdetektoren

Crowcons T4 er en multi-gasdetektor, hvilket vil sige, at den kan håndtere flere gasarter ad gangen. T4 kan du få i en 2-gas version, en 3-gas version og en 4-gas version. Gasdetektoren er desuden udstyret med et to-linjers display samt dioder. T4 kommer altid med et genopladeligt batteri, og det er derfor nødvendigt at købe en ladestation til gasdetektoren.

T4 er ideel til dig har brug for at kunne måle en lidt større variation af gasarter. Det kunne f.eks. være, hvis du i dit arbejde besøger rensningsanlæg, vandværker eller biogasanlæg.

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige gasdetekteringsudstyr?

Vi håber du er blevet en lille smule klogere på, hvad for noget gasdetekteringsudstyr, der findes på markedet. Sidder du alligevel tilbage med nogle spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du har også mulighed for at tage et nærmere kig på vores gasdetekteringsudstyr og købe det direkte her i webshoppen.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre