Airtec Pneumatics

Airtec har udviklet pneumatisk styringsteknologi i højeste kvalitet siden 1975. Virksomheden er familieejet, så kundeservice og fleksibilitet er i højsædet hos Airtec. De har to fabrikker i Tyskland og flere mindre selskaber spredt udover verden.

Den centrale del af Airtec’s innovation er teknologicenteret i byen Reutlingen i Stuttgart. Det er et banebrydende og konstant voksende forsknings-, udviklings- og produktionshub styret af et højt kvalificeret personale og med strenge kvalitetssikringsprocedurer.

Deres ingeniører er ikke kun eksperter i forskning og udvikling, de modtager også daglig feedback og inspiration fra kunder, hvilket fører til nye ideer og innovative løsninger. Airtec Pneumatics leverer også skræddersyede pneumatiske løsninger til deres kunder.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.