Airtec

Airtec International Ltd. er udvikleren og producenten af Master 35, som er en international anerkendt benzindrevet slagnøgle- og boremaskine, der siden skabelsen i 1975 har udviklet sig til at være det foretrukne værktøj i jernbaneindustrien.

Master 35 er udviklet til befæstelse af sveller i forbindelse med vedligehold og etablering af sporene på jernbanestrækninger. Med løbende udvikling og forbedringer er Master 35 blevet et uundværligt værktøj verden over hos de største jernbaneselskaber i Europa, Nordamerika, Asien og Australien.

Sideløbende har andre industrier fået øjnene op for Master 35’s fordelagtige egenskaber, da den gør sig særdeles velegnet i miljøer, hvor det er omkostningstungt eller besværligt med separat strømkilde. Med Master 35 slippes man dermed for kompressorer, generatorer, slanger og kabler.

Siden skabelsen er egenskaberne i Master 35 optimeret med designændringer, der i endnu højere grad beskytter medarbejdere og miljø. Slagnøglen har i dag en endnu kraftigere, men mere effektiv benzinmotor, som overholder lavemissionsstandarderne EUR5 og EPA3, og som med sine knap 18 kg kan håndteres og betjenes af én person.

Master 35 er desuden et ekstremt pålideligt og langtidsholdbart værktøj med vibrationsdæmpende egenskaber og effektive arbejdsgange. Du får attraktive priser på reservedele og udstyr såsom den skinnemontérbare Tool Carrier til yderligere vibrationsdæmpning og bedre arbejdsstillinger, samt svellebor og bolttoppe i mange varianter.

Airtec Internationals løbende produktudvikling og -forbedringer følges tæt af Hans Buch, og du er som kunde altid sikret den nyeste viden om produktprogrammet og egenskaberne for Master 35 fra Hans Buchs jernbanespecialister.

Vis mere