Alutronic

Alutronic Kühlkörper GmbH & Co. KG blev etableret I 1977, og har mere end 30 års erfaring i at levere køleløsningskomponenter til en bred vifte af kunder.

Med en kontinuerlig vækst gennem modernisering af deres produktlinjer og tekniske nyskabelser, moderne produktionsanlæg og løbende investeringer i procesoptimeringer, er Alutronic i dag en førende leverandør af high power kølesystemer til industrien.

Med flere års erfaring er det muligt for Alutronic at identificere den bedst mulige løsning til din applikation, så du kan forsætte dit arbejde uden problemer.

Alutronic kan tilbyde en bred vifte af standard materiale, tilpassede kundeløsninger og fleksibiliteten til at udvikle originale og komplette løsninger.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.