AMETEK Land

AMETEK Land blev grundlagt tilbage i 1947 og har siden produceret innovative og fleksible målingsteknologier som kan fungere i selv de mest udfordrende forhold. Det har betydet, at AMETEK Land er førende på verdensplan indenfor måleinstrumenter og analyseværktøjer til at måle temperaturer, forbrændingseffektivitet og forureningskilder i klimaet.

Udover at være de bedste i verden til at producere måleinstrumenter, så er de også en fortrukken leverandør af løsninger til applikationer til industrier som forarbejder glas og metal, forarbejdning af mineraler og kulbrintebearbejdning.

Alt dette kan lade sig gøre grundet AMEKTEK Lands prisvindende teknologier, som skubber grænsen for efterspørgsel af højteknologiske løsninger.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.