Ansimag

Ansimag producere pakningsfri magnetiske drevpumper. Alle dele er støbte EFTE-komponenter til sikker håndtering af ætsende midler og opløsningsmidler på til 121 celsius uden korrosion. Sundyne Ansimag pakningsfri ikke-metalliske magnetisk drevne pumper møder krævende ASME / ANSI B73.3 standarder.

Deres pålidelige pakningsfri magnetisk pumpelinje dækker en bred vifte af størrelser, og omfatter standarddimensioner, således at de let kan erstatte andre pakningsfri- og forseglede pumper. Dette er uden at ændre rør eller bundplader. Deres produkter møder også standard designspecifikationer og konstruktionsmaterialer.

Ansimag er én af de eneste virksomheder som producerer både pumper og kompressorer til flere industrier. De er førende på verdensmarkedet og kan give deres kunder tilpassede løsninger, som passer til lige nøjagtig deres applikationer.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.