Aqua Metro

I mere end 90 år har Aqua Metro udviklet innovative og pålidelige vand og termiske energi løsninger til kunder rundt omkring i verden. De stræber efter at opnå viden, know-how og erfaringer inden for vand og termiske energi løsninger, alt imens de bygger deres omdømme op på det globale marked. De har fem kontorer i Europa, Mellemøsten og Asien.

For Aqua Metro betyder kvalitet, at de kan imødekomme deres kunders forventninger, og endda overgå deres forventninger. Kvalitet er for Aqua Metros kunder det absolut vigtigste, og derfor er de optagede af at deres produkter er at bedste kvalitet.

Aqua Metro arbejder altid mod at agere i kundernes bedste og være en pålidelig partner i samarbejdet. Samtidig er deres partnerskab med deres leverandører essentielle for, at deres samarbejde med kunderne kan blive det bedste.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.